De oplossing om veilig en onaangetast kapitaalgoederen te exporteren

Transport & Productie
dongen packaging foogli

In het maken van kapitaalgoederen kan ontzettend veel tijd en geld zitten. Om deze reden is het vervoer van deze producten vaak extra spannend. Zodra het kapot gaat tijdens de verzending kan je zomaar in een keer een hele hoop geld verliezen als onderneming. Om dit risico te beperken en ervoor te zorgen dat deze zeer waardevolle goederen of producten zonder beschadiging op de juiste plek van bestemming aankomen heeft Dongen Packaging de juiste oplossing.

Houten transportkisten, dit is de oplossing die Dongen Packaging heeft verzonnen om kapitaalgoederen uiterst goed te beschermen tijdens het transport. Het verpakken van goederen wordt gedaan met maar één reden: het beschermen van het product. Als vervolgens blijkt dat de verpakking niet heeft geholpen en het product is beschadigd kan dit lijden tot verlies van waarde. Houten transportkisten zorgen ervoor dat jouw producten altijd onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen.

Zeker van je zaak met een houten transportkist

De houten transportkisten van Dongen Packaging worden geproduceerd met maar één doel voor ogen. Dit is het beschermen van een kapitaalgoed om ervoor te zorgen dat deze in perfecte staat op de bestemming aankomt. Voor een houtenkist maakt het niet uit of het getransporteerd wordt via de weg, lucht of zee. Tegen alle omstandigheden zijn jouw onderdelen, machines of andere producten beschermd.

Door gebruik te maken van een houten transportkist hoef jij je geen zorgen meer te maken over de verzending van een zeer waardevol product. Eenmaal in de kist is er weinig wat er nog fout kan gaan tijdens het transport. Daarnaast zijn deze transportkisten ook bestemd tegen alle soorten weersomstandigheden.

Op maat gemaakt

Uiteraard wordt een groot deel van alle houten kisten volledig op maat gemaakt voor het bepaalde kapitaalgoed. Iedere situatie vergt een andere oplossing en een andere soort houten kist. Op deze manier kunnen de goederen via de zeer strenge Duitse HPE-norm verpakt worden. Er bestaat geen enkele veiligere manier dan een verpakking die deze HPE-norm hanteert.

Voor iedere situatie bestaat een passende verpakkingsoplossing. Tijdens het maken van een op maat gemaakte exportkist wordt er rekening gehouden met een aantal dingen. Een aantal dingen die belangrijk zijn om vooraf te weten bij het op maat maken van een export kist zijn:

  • Afmeting
  • Gewicht
  • Bodembelasting
  • Verzending

Voordelen van houten exportkisten

Naast het veilig transporteren van jouw kapitaalgoederen in houten kisten, hebben deze kisten nog een extra voordeel. Deze kisten worden namelijk van duurzaam hout gemaakt. Het hout waarvan de exportkisten van Dongen Packaging worden gemaakt komen namelijk uit een duurzaam bosbeheer.

Een ander merkwaardig voordeel is dat deze kisten gecertificeerd en behandeld zijn. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor internationale export. Een hoge en constante kwaliteit zorgt er daarnaast voor dat er niks kan gebeuren met jouw product tijdens het internationale export.