5 activiteiten die jij absoluut moet hebben gedaan deze zomer

Entertainment
skydiven foogli

De afgelopen twee zomers was iedereen beperkt in de dingen die hij of zij het liefste deed in de zomer. Dit kwam dankzij vele maatregelen die veroorzaakt waren door de coronapandemie. Deze maatregelen zijn gelukkig verleden tijd en dus is er reden genoeg om weer veel leuke dingen te doen deze zomer. Foogli geeft jou daarom 5 activiteiten die jij absoluut moet doen om een onvergetelijke zomer tegemoet te gaan.

1. Skydiven

Op nummer 1 hebben we een activiteit weggelegd voor de echte waaghalzen: Skydiven. Skydiven in Nederland wordt steeds veiliger en populairder. Steeds meer mensen kiezen ervoor om samen met een instructeur 200 kilometer per uur naar beneden te razen.

Alleen springen is helaas niet mogelijk. Hiervoor heb je verschillende cursussen en opleidingen voor nodig. Daarom zal jij waarschijnlijk een ‘tandemsprong’ moeten maken. Dit houdt eigenlijk in dat jij uit het vliegtuig springt samen met een instructeur die aan je vast zit. Deze instructeur begeleid jou van A tot Z door de gehele ervaring heen.

Skydive ENPC in de buurt van Breda heeft daarnaast ook nog een extra. Hier kan je namelijk deze gave ervaring vast laten leggen. De opwinding tijdens de voorbereiding van de sprong, de spanning dat het luik opengaat van het vliegtuig, de adrenaline van de val. Dit kan je allemaal terug zien dankzij de video experience die Skydive ENPC aanbiedt. Waag jij de sprong in het diepe?

2. Terrasje pakken

Ga met het lekkere weer naar een mooie en gezellige stad waar je nog nooit bent geweest en ga hier lekker op het terras zitten. Samen met vrienden bijkletsen op een terras of een lekker drankje doen in de zon. Dit is een heerlijk gevoel waarbij jij lekker tot rust kan komen.

Voor twee zomers op rij zat dit er helaas niet in, maar nu is het eindelijk weer mogelijk. Daarom is er geen enkele reden beschikbaar om dit niet te doen. Neem vrienden mee die je al een langere tijd niet hebt gesproken en voor je het weet moet je alweer naar huis.

Door naar een stad te gaan waar jij nog niet vaker bent geweest ontdek je weer nieuwe terrassen Op deze terrassen zit jij misschien wel lekkerder dan op het terras waar jij normaal gesproken zit. Daarnaast hebben ze in andere steden ook andere drankjes, waardoor je er ook een kleine proeverij van kan maken samen met je vrienden.

3. Zoek verkoeling aan het water

Nederland beschikt over vele mooie strandjes en wateren en daarnaast bestaat er niks lekkerder om met het warme weer ergens aan een strand te liggen. Want zeg nou eerlijk? Er is niks beters dan lekker tot rust komen terwijl je op je handdoek ligt aan het water.

Deze activiteit kan je nog leuker maken door samen met vrienden, familie of kennissen lekker aan het water te gaan liggen. Op deze manier kan je naast het tot rust komen ook nog gezellig bij praten of een balletje over gooien in het water. Zo ga jij je nooit vervelen op je handdoek.

4. Organiseer een BBQ

Nodig vrienden, familie of buren uit en organiseer een BBQ in je achtertuin. Het is uiteraard super gezellig om samen met anderen lekker een beetje te eten en te drinken in het zonnetje. Met een lekker muziekje op de achtergrond weet je zeker dat je avond niet meer stuk kan. Zorg dat er genoeg vlees in huis is en dat het drinken koud staat, want dan ben je namelijk gegarandeerd van een gezellige avond samen met je vrienden.

5. Rondje varen

Het is natuurlijk een luxe wanneer jij of iemand van je vrienden beschikt over een boot. Maar een bootje huren is uiteraard ook altijd mogelijk op veel verschillende plekken. Een rondje varen in een boot is zeer relaxend en dit geldt vooral bij het lekkere weer.

Een boot huren in bijvoorbeeld de Biesbosch kost bijna geen geld en je bent er een hele dag voor weg. Huur je het bootje ook voor ’s avonds? Dan kan je zelfs nog proberen om bevers te spotten in de Biesbosch. Helemaal voor kinderen is dit een avontuur die ze nooit meer zullen vergeten.