Tips voor het bereiken van jouw sportdoel

Gezondheid
fitbody foogli

Hoogstwaarschijnlijk heb jij al wel eens nagedacht over jouw sportdoelen en het bereiken hiervan. Het stellen van een bepaald sportdoel voordat je begint met sporten werkt in de meeste gevallen motiverend. Hoe helderder jij dit doel voor ogen hebt, hoe effectiever de trainingen kunnen worden ingericht.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het duidelijk stellen van doelen leidt tot betere resultaten. Daarom is het voordat je begint verstandig om jouw sportdoel op een papier te zetten. Hierbij geldt hoe concreter, hoe beter. Heb jij een sportdoel voor jezelf op papier gezet? En weet jij nog niet hoe je dit sportdoel gaat bereiken? Foogli geeft jou een aantal tips die helpen bij het bereiken van deze sportdoelen.

Sportdoelen

Er zijn veel verschillende sportdoelen en iedere persoon heeft zijn eigen sportdoel. Het is belangrijk dat jij van tevoren een sportdoel voor ogen hebt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten sportdoelen, enkele voorbeelden zijn:

  • Sneller worden
  • Sterker worden
  • Afvallen
  • Fit blijven

Nadat jij een bepaald sportdoel voor ogen hebt, is het ook belangrijk om een stip op de horizon te zetten. Wanneer heb jij het bepaalde doel bereikt en hoelang wil je daar maximaal over doen. Op deze manier geef jij jezelf een deadline en motiveer je jezelf om voor die tijd een bepaald resultaat te bereiken.

Hulp bij het bereiken van jouw sportdoel

Heb jij nog niet helemaal voor ogen hoe je jouw vastgestelde sportdoel wil gaan bereiken? Ga dan op zoek naar hulp die jou kan helpen bij het bereiken van het sportdoel op een juiste manier. Voor het bereiken van een bepaald doel zijn namelijk veel verschillende manieren. Hierin is het belangrijk dat jij een manier kiest die ook daadwerkelijk bij jou past.

Fitbody, een Personal Trainer in Breda, is zo een bedrijf die mensen helpt bij het behalen van persoonlijke sportdoelen. De personal training van Fitbody richt zich specifiek op het behalen van jouw sportdoel. De personal training lessen bij Fitbody draaien vooral op het stukje personal. Door veel persoonlijke aandacht gaan zij samen met jou werken om jouw sportdoel te behalen. Naast training helpen zij ook met bijvoorbeeld de voeding en coaching.

Fitbody

Fitbody is een personal gym gelegen in Breda. Zij helpen mensen bij het behalen van bepaalde sportdoelen op de juiste manier. Zij zetten hun beste beentje voor om jouw doel te behalen binnen een bepaalde tijd door middel van personal training of small group training. Tijdens de small group training werk jij in een privéstudio samen met een ervaren trainer in een klein groepje aan jouw eigen doel.

Fitbody vindt het belangrijk dat jij veel persoonlijke aandacht krijgt van een ervaren trainer. Op deze manier leveren zij altijd kwaliteit, ook tijdens de small group training. Je kunt daarbij kiezen voor een mannelijke of een vrouwelijke Personal Trainer. Bij Fitbody krijg jij daarnaast altijd een gepersonaliseerd trainingsschema, afgestemd op jouw doelen en voorkeuren.

Wil je meer weten over Fitbody of over de kosten van een Personal Trainer? Klik dan op onderstaande link.

Meer over Fitbody Personal Trainer Breda

Foogli

Zie jij graag een artikel voorbijkomen over jouw bedrijf? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaalde focus? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons!

Neem contact op