Werken in de vastgoedsector

Overig
werken bij marcel van hooijdonk vacature

Een van de belangrijkste sectoren in Nederland is de vastgoedsector. Dit is een sector waarbij veel verschillende mensen een belangrijke rol spelen. Afgelopen jaar ging er in de vastgoedsector in Nederland maar liefst 13,5 miljard euro om volgens vastgoedadviseur CBRE. Een recordjaar was dit voor de vastgoedsectpr, waardoor de prijzen van het vastgoed ook weer stegen.

In de vastgoedsector zijn er veel verschillende functies beschikbaar. Het ontwikkelen, beheren en structureren van woningen of andere vastgoedproject staan vaak in centraal in de vacatures en daarom is het van groot belang dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je wil doen in deze sector. Naast de voor de hand liggende functies als makelaar of projectontwikkelaar zijn er ook functies die zich richten op de financiële kant van vastgoedprojecten of de bouw ervan.

Werken bij Marcel van Hooijdonk

Werken bij Marcel van Hooijdonk is ook actief in de vastgoedsector. Hier vind je een jong en flexibel team dat vooral op zoek is naar nieuwe mensen vanwege de sterke groei van het bedrijf. Je komt bij dit bedrijf terecht in de dynamische wereld van de vastgoed.

Dankzij de grote groei die ze meemaken binnen dit bedrijf komen er steeds meer vacatures vrij. Bekijk alle vacatures op de website van Werken bij Marcel van Hooijdonk. Wie weet staat hier de juiste vacature voor jou bij!

Wie is Marcel van Hooijdonk?

Marcel van Hooijdonk heeft door de jaren heen meerdere panden gekocht en getransformeerd in bewoonbare gebouwen. Zijn doel is om leegstaande panden op te knappen en ervoor te zorgen dat deze panden bewoonbaar worden. Op deze manier probeert Marcel van Hooijdonk twee vliegen in één klap te slaan. Het woning te kort en het grote aantal in leegstaande panden in Nederland pakt hij op deze manier aan.

De woningen van Marcel van Hooijdonk zijn op veel verschillende plekken in Nederland te vinden. Vooral in de studentensteden zoals Leiden, Utrecht of Amsterdam is hij actief. Door ieder jaar weer het aanbod te verruimen weet Marcel een groot publiek te bereiken en vindt er een groei plaats in het bedrijf. Vandaar dat hij met spoed op zoek is naar enthousiaste mensen die in de vastgoedsector werken.

Lees hier meer over Werken bij Marcel van Hooijdonk

Foogli

Heb jij nog meer interessante onderwerpen die je graag op Foogli zou willen zien? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en wie weet staat jouw onderwerp binnenkort op de website!