Bij dit bedrijf vind jij de perfecte match tussen jou en een werkgever

Dienstverlening
recruitmentbureaus foogli

Er zijn tal van verschillende recruitment bedrijven in Nederland die ieder op zijn eigen manier werknemers proberen te koppelen aan werkgevers. Recruitmentbureaus worden over het algemeen als externe partij ingeschakeld om bedrijven te helpen met het vinden van de juiste en passende kandidaat op bepaalde vacatures. Maar waarom zou je nu eigenlijk met een recruitmentbureau in zee gaan? Foogli heeft het voor je uitgezocht.

Hoe gaan recruitmentbureaus te werk?

Een recruitmentbureau heeft als belangrijkste taak om de juiste kandidaten te vinden voor bepaalde vacatures van werkgevers. Ieder recruitment bureau heeft hierheen zijn eigen manier van aanpakken en daarom is het altijd van groot belang dat jij in zee gaat met het juiste recruitmentbureau. Deze bureaus zijn vaak gespecialiseerd in één of meerdere branches zodat zij precies weten wat een kandidaat nodig heeft voor een bepaalde vacature.

Werkgevers schakelen in veel gevallen recruitmentbureaus in omdat zij zelf geen tijd hebben om op zoek te gaan naar de juiste mensen voor de vacatures die ze open hebben staan. Recruitment vereist veel aandacht en is zeer belangrijk in een organisatie. Zonder het juiste personeel kunnen organisaties namelijk niet het gewenste resultaat behalen.

Edis - Altijd op zoek naar de perfecte match

Edis is ook zo’n recruitment bureau gespecialiseerd in een aantal verschillende branches. Dagelijks helpen zij mensen aan nieuwe banen en uitdagingen dankzij een unieke werkwijze. Daarnaast beschikken ze over een groot bestand aan vacatures, waar in veel gevallen de perfecte match tussen jou en een werkgever wordt gevonden.

Ook Edis is gespecialiseerd in een aantal specifieke branches. In deze branches hebben ze de afgelopen jaren een groot netwerk in opgebouwd. Dit netwerk zetten zij in om voor jou de perfecte match te vinden. Edis is gespecialiseerd in de branches:

  • Bouw
  • Starters
  • Overheid
  • WTB/E
  • Civiele techniek
  • Office
  • Zonder diploma

Werkwijze

Ontwikkeling en vooruitgang staan op nummer één bij Edis. Het vinden van een baan is natuurlijk stap één, maar daarna ontwikkelen en vooruitgang boeken is misschien nog wel belangrijker. Nadat jij hebt gesolliciteerd gaat Edis aan de slag om de perfecte match te vinden tussen jouw kwaliteiten en de vereisten van een toonaangevend bedrijf.

Wordt er geen perfecte match gevonden? Zien ze wel de energie en potentie waar zij van houden in je? Dan laten ze je niet los en blijven zij actief op zoek gaan totdat ze een werkgever vinden. Ook na het vinden van de perfecte match blijven zij actief. Op deze manier stimuleren zij namelijk de ontwikkeling.

Wat moet jij doen?

Ben jij toevallig op zoek naar een baan in één van de branches waarin Edis gespecialiseerd is? Kijk dan toevallig eens op de vacature pagina of de meest gezochte vacatures pagina, op deze pagina's vind jij namelijk alle vacatures die Edis momenteel aan biedt op de website.

Kan jij niet de juiste passende vacature vinden tussen de ruim 500 vacatures van Edis? Dan kan je ook altijd nog een open sollicitatie sturen. Aan de hand van zo’n sollicitatie gaat Edis aan de slag voor jou om de perfecte match te zoeken voor jou!

Foogli

Heb jij toevallig leuke nieuwtjes of inspiratie voor nieuwsartikelen op Foogli? Neem dan contact met ons op en wie weet schrijven wij binnenkort wel een artikel over jouw idee!