Drimmelen Yacht Center

Overig
drimmelen yacht center foogli

In 2015 nieuw opgeleverd aan de monding van het Hollands Diep. Drimmelen Yacht Center is een first class yacht service die uitblinkt in de expertise van het jacht schilderwerk en onderhoudswerk.

Als onderdeel van de internationaal gewaardeerde Koningsgroep heeft Drimmelen Yacht Center hoogwaardige kennis en ervaring op het gebied van straal-, spuit- en conserveringswerkzaamheden. Door het volledig omheinde terrein, voorzien van een brand- en inbraakalarmsysteem, ligt je jacht altijd veilig. Het terrein is 6 dagen per week op afspraak toegankelijk. Dit maakt het Yacht Center de ideale stallings- en onderhoudsplaats voor je jacht.

De Hallen van Drimmelen Yacht Center liggen in eigen water waarbij je kunt doorvaren tot aan de kade. Zij maken gebruik van een Roodberg Hydraulische botenwagen die onder het schip wordt gereden en tot 60 ton kan dragen. Je jacht wordt vervolgens gereed gemaakt voor stalling en/of bewerking

Faciliteiten

De verwarmde 5.000m² binnen stallingsruimte en de 18.000 m² buitenstalling zorgen voor ruime stalling- en werkplekken. Een 8 meter brede- en 50 meter lange trailerhelling met een hellingshoek van 7°, een straal- en spuithal, bewerkingshal, een wasplaats die voldoet aan de milieu eisen, een Roodberg hydraulische botenwagen met een draagkracht tot 80 ton, hijsmogelijkheden tot 150 ton en een laad- en loskade van 65 meter met een 3,5 meter diepgang, faciliteren alle werkzaamheden die aan je jacht uitgevoerd moeten worden.

De goed geïsoleerde hallen worden verwarmd en geventileerd tegen vocht en condensvorming. In de opslaghallen mogen geen werkzaamheden worden uitgevoerd, schone- en stofvrije opslag is belangrijk

Service

Tijdens de stalling kun je onderhouds- en reparatiewerk laten uitvoeren, alsmede  werkzaamheden die variëren van onder andere osmose behandeling en gelcoating tot teakdekken onderhoud- en verniswerk, tankcoatings voor fresh-, grey- en blackwater tanks en het compleet aanbrengen van onderwaterverfsystemen.

Voor je jachtonderhoud verzorgt Drimmelen Yacht Center onderhoud of herstel van elektra en hydrauliek, reparaties aan staal, RVS of polyester en de beurt voor je motor. Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden die ze bieden.

Producten

Naast het stallen- en onderhouden van je jacht, verkoopt Drimmelen Yacht Center Rescue boats en Heavy Duty boats van Highfield (swift), buitenboordmotoren van Yamaha, Mercury, Suzuki en Honda en het antifouling systeem van Prospeed tegen aangroei onder de waterlijn. Propspeed bevat geen koper- of zinkverbindingen of andere giftige bestanddelen. Dit is voor zowel je jacht als het milieu belangrijk. De uitstekende werking van Prospeed is al meer dan 10 jaar bewezen.