Op zoek naar vacature als timmerman in Breda?

Overig
1700x580px header verbouwingoosterhout[3]

Bij Bouwbedrijf Balemans houden ze van hun vak. Vakverliefd noemen ze het. Ze hebben passie voor wat ze mogen doen in de bestaande bouw in opdracht van hun klanten: verbouwingen, restauraties, renovaties en ambachtelijk timmerwerk (vanuit hun eigen werkplaats). Kwaliteit staat bij hen op één; 'we willen het voor onze klanten minstens nét zo goed doen als we dat bij onszelf thuis zouden doen.'

Sinds 1974 timmeren ze al aan de weg

Sinds 1974 timmereren en metselen ze al aan de weg. In ruim 45 jaar zijn ze uitgegroeid naar een middelgroot aannemersbedrijf in Breda. Alles draait om liefde voor het vak. Elke dag weer. Door weer en wind doen zij hun werk voor klanten met heel veel plezier. En dat maakt hen trots. Bouw je met hen mee?

Werken bij Balemans

Begint het te kriebelen en krijg je zin om bij Balemans te komen werken? Bekijk dan in ieder geval hun vacatures. Enkele dagen proefdraaien is mogelijk onderdeel van hun sollicitatieprocedure. Zo kunnen jullie beiden ervaren of we op elkaar kunnen bouwen. Hieronder een overzicht van de bestaande vacatures: