Login

Zakelijk mobiel abonnement kiezen met of zonder telefoon

Gepubliceerd: 2017-03-10 09:10:32 | Door klaartjedebeijl | 2080x bekeken |

Het is aan te raden om te kiezen voor een zakelijk mobiel abonnement. Hierdoor heb je een aantal zakelijke voordelen zoals de aftrek van de btw. Dit kan van zowel je zakelijke telefoon als je abonnementskosten.

Een zakelijk mobiel abonnement met telefoon

Of je kiest voor zakelijk mobiel abonnement met of zonder telefoon ligt aan je wensen. Het voordeel van een abonnement met telefoon is dat je een telefoon niet in één keer hoeft af te betalen. Je kan er uiteraard voor kiezen om wel je telefoon in één keer af te betalen. Wanneer je er voor kiest om dit niet te doen, betaal je een bepaald bedrag per maand. Daarnaast is het voordeel dat wanneer je telefoon kapot gaat, je meteen van je provider een telefoon in bruikleen krijgt tot je zakelijke telefoon is gerepareerd. Wanneer je een telefoon los gekocht hebt, is dit niet altijd het geval. In beide gevallen heb je een ruim aanbod qua telefoons. Echter verschilt het aanbod per provider wel. Zo kan je bij een budget provider vaak niet kiezen tussen alle telefoons, terwijl dit bij een premium provider wel kan.

Een nieuw zakelijk mobiel abonnement bij Tele2 of KPN

Zowel KPN als Tele2 hebben onlangs wijzigingen in hun abonnementen doorgevoerd. Zo heeft Tele2 nieuwe abonnementen geïntroduceerd en heeft KPN haar tarieven voor haar zakelijk mobiele abonnementen verandert. Wanneer je op zoek bent naar een zakelijk mobiel abonnement dan is KPN momenteel een zeer voordelige provider. Voor een databundel van 1 GB betaal je nu tien euro per maand in plaats van € 17,50 per maand. Voor een databundel van 10 GB betaal je nu € 22,50 per maand in plaats van €47,50.

Tele2 heeft nieuwe bundels geïntroduceerd. Zo kan je kiezen uit bundels tussen de 1 GB en 24 GB. Voor een databundel van 1 GB betaal je bij Tele2 € 7,44 exclusief BTW per maand. Voor een bundel van 24 GB betaal je € 23,97 exclusief BTW per maand. Daarnaast heeft Tele2 ook ‘Company Bundles’ geïntroduceerd. Hierbij kan je één bundel aanschaffen voor meerdere werknemers. Deze bundels beginnen bij 20 GB en lopen op tot 4 Terabyte (4 terabyte = 4000 Gigabyte). De prijzen hiervan zijn op aanvraag


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKlaartjedebeijl


Like deze focus


Naar boven
Feedback