Login

Welke telefoohouder past bij u?

Gepubliceerd: 2016-02-19 09:27:26 | Door Houder | 587x bekeken |

Houders in vele soorten

Welke telefoohouder past bij u?

Er zijn vele verschillende soorten telefoonhouders, met allemaal hun eigen voor- en nadelen. Wij helpen je met het kiezen van de houder die het meest geschikt is voor jou en je auto.

Raamhouder

Welke telefoohouder past bij u?

De meest gebruikte houder in de auto is de raamhouder. Deze houder wordt met een zuignap aan het raam bevestigd, waardoor de houder ook weer makkelijk te verwijderen is zonder dat er schade achterblijft. Een ander groot voordeel van deze houder, is dat hij goed zicht geeft op het scherm van uw telefoon. Dat brengt ons ook gelijk bij het grootste nadeel van de houder: doordat hij op het raam is bevestigd, wordt uw zicht naar buiten iets minder. Maar het effect is klein als u de houder op de juiste plaats bevestigt. Uw binnenspiegel zit waarschijnlijk ook niet in de weg. Erg groot is dit nadeel dus niet.

Autohouder universeel - zwart

Autohouder universeel - zwart kopen

Plaats uw telefoon op het voorraam in deze universele houder. De houder wordt aan het raam bevestigd met een krachtige zuignap.

Bestellen

Ventilatie houder

Welke telefoohouder past bij u?

De ventilatie houder neemt de laatste tijd sterk in populariteit toe. En dat is niet zo gek, de houder heeft eigenlijk alleen maar voordelen. De bevestiging is eenvoudig en de houder laat geen schade achter bij het verwijderen, doordat de houder in het luchtrooster wordt geklemd. Ook houdt het ventilatierooster de telefoon op een juiste temperatuur en het zicht op het scherm is goed, doordat de luchtroosters vaak boven in het dashboard zitten. 

Telefoonhouder ventilatierooster met draaibaar kogelgewricht

Telefoonhouder ventilatierooster met draaibaar kogelgewricht kopen

Plaats uw telefoon in het ventilatierooster van de auto. De houder is verstelbaar dankzij het kogelgewricht, zodat u de kijkhoek eenvoudig kunt instellen. Geschikt voor alle telefoons.

Bestellen

Magnetische houder

Welke telefoohouder past bij u?

Makkelijker kunt u een telefoon niet bevestigen, dan met de magnetische houder. Houd de telefoon voor de houder, en hij wordt er vanzelf naartoe gezogen. Geen gedoe met klemmen of schuifjes, en bovendien universeel. De magnetische houders zijn er in alle soorten: voor op het voorraam, in het ventilatierooster, in de CD-speler en nog meer. 

Telefoonhouder ventilatie met magneet

Telefoonhouder ventilatie met magneet kopen

Bevestig de houder in het ventilatierooster. De telefoon wordt dankzij een krachtige magneet aan de houder vastgezogen.

Bestellen

Andere houders

Welke telefoohouder past bij u?

Telefoonhouders kunnen overal bevestigd worden: 
  • op het voorraam
  • in het ventilatierooster
  • aan het stuur
  • in de gleuf van de CD-speler
  • in de sigarettenaansteker
  • op het dashboard
  • in de bekerhouder
  • aan de achteruitkijkspiegel
Ga eens in de auto zitten, en kijk waar u de telefoon het liefst zou bevestigen. Kijk ook of de houder op die plek past. Iedere auto is anders, waardoor niet alle houders geschikt zijn voor elke auto. Is er bijvoorbeeld voldoende ruimte om de sigarettenaansteker voor de houder? Zit uw bekerhouder op een handige plek? 
Al met al is er voldoende aanbod en voor ieder wat wils. Neem eens een kijkje op de telefoonhouder store om te bepalen welke houder het beste bij u past.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieHouder


Like deze focus


Naar boven
Feedback