Login

Wat kunnen we verwachten van de iPhone 6?

Gepubliceerd: 2014-08-05 12:44:28 | Door RBOnline | 1127x bekeken |

Er is nog niet veel duidelijk over de iPhone 6, maar wat wel duidelijk is, is dat Apple het design van de iPhone 6 behoorlijk op de schop gaat nemen. Ondanks de ongekende successen van de iPhone 5s en iPhone 5c, wordt het voor Apple tijd om het toestel in grootte aan te pakken.

Waar Apple eerder altijd vast hield aan een 4- inch scherm, gaat het de schermen van de iPhone 6 aanzienlijk vergroten, alsmede het design van de nieuwe smartphone. Check http://www.iphone6online.nl voor meer informatie over de iPhone 6.

Voor Apple is de grootste uitdaging namelijk om de klanten geïnteresseerd te houden in de iPhone. Doordat concurrerende toestellen steeds groter worden, moet Apple haast wel meegaan met deze trend. Hoe ze het publiek verder geboeid willen houden blijft op dit moment echter nog een groot mysterie. Hoewel er over de iPhone 6 nog geen officiële uitspraken zijn gedaan, zijn er wel een aantal hardnekkige geruchten die we serieus kunnen nemen.

Nieuw, groter en dunner design
Zoals gezegd wil Apple het uiterlijk van de iPhone 6 behoorlijk onder handen nemen. Dit blijkt ook uit geruchten en opgedoken details waarin duidelijk wordt dat de iPhone 6 wordt uitgerust met een metalen behuizing. Daarnaast gaat het toestel waarschijnlijk een stuk dunner worden en zal er geen rand meer zichtbaar zijn rondom het beeldscherm. Het beeldscherm zal dus net zo breed worden als het toestel zelf, wat bijzonder zal gaan ogen.

De verwachting is dat de iPhone 6 wordt uitgerust met een 4.7- inch beeldscherm, met een perfecte video aspect ratio. Daarnaast zal het toestel ruimte bieden aan een extra rij met applicatie icoontjes. Het grotere scherm voor de iPhone 6 is het gevolg van de groter wordende smartphones, waar Apple mee wil gaan concurreren. Een ander hardnekkig gerucht is dat er, naast de 4.7- inch iPhone 6, ook nog een 5.5- inch variant op de markt zal verschijnen.

Kortom, interessante ontwikkelingen. Voor nu rest ons alleen nog af te wachten op wat komen gaat.


Deel:

Tags:

Reacties


Chris | 2014-08-27 13:19:44

Ik kijk er al naar uit. Zag ook de eerste foto's of computertekeningen van de cases voor de nieuwe iPhone 6. http://www.iphone-cases.nl/iphone-6-hoesjes.html Zijn die dan al op de hoogte?

Geef reactieRBOnline


Like deze focus


Naar boven
Feedback