Login

Vodafone Red

Gepubliceerd: 2014-01-06 11:18:03 | Door franceska | 1186x bekeken |

Vodafone RED informatie

Vodafone RED zijn de nieuwe abonnementsvormen van Vodafone. Deze abonnementen heeft Vodafone in mei 2013 geïntroduceerd. Vodafone zegt dat ze geluisterd hebben naar hun klanten en hierop hun abonnementen aangepast. Vodafone RED zit op het nieuwe 4G netwerk en bied ook onbeperkt bellen.

Vodafone RED abonnementen

Er zijn 4 verschillende Vodafone RED Abonnementen. Dit zijn de:

  • Vodafone RED Essential
  • Vodafone RED
  •  Vodafone RED Super
  • Vodafone RED Plus 

Vodafone RED Essential:

Vodafone RED Essential is het laagste abonnement. Je krijgt hier 300 minuten om te bellen, onbeperkt sms en 1GB internet. Dit abonnement zit op het 4G netwerk die Vodafone geïntroduceerd heeft. Het is nog niet overal te ontvangen, maar dit moet in april 2015 opgelost zijn. 

Vodafone RED:

Vodafone RED is het basis abonnement. Bij dit abonnement kan je onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en krijg je 2GB internet per maand. Ook dit abonnement zit op het 4G netwerk van Vodafone. Het onbeperkt bellen zit geen limiet aan, maar je mag het niet gebruiken als een babyfoon of als een belhuis.

Vodafone RED Super:

Vodafone RED Super is het top abonnement van Vodafone. Niet alleen krijg je onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en, maar bij dit abonnement zit maar liefst 6GB aan internet bij. Dit abonnement zit ook op het 4G netwerk van Vodafone, maar wel met de hoogste snelheid die Vodafone aanbied. 

Vodafone RED Plus:

Vodafone RED Plus is een abonnement die je ook in het buitenland kan gebruiken. Dit abonnement bied onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en 2GB internet in Nederland en 51 landen die Vodafone heeft aangewezen als voordeellanden. Dit is voornamelijk Europa, maar ook landen buiten Europa vallen hieronder. Je kan maximaal 1GB internet in het buitenland gebruiken, maar wel onbeperkt bellen in het buitenland. Verder zit er ook 100 minuten in die je naar buitenlandse nummers kan verbellen wanneer je in Nederland en in het buitenland zit. 

4G internet bij Vodafone:

Vodafone Red

De Vodafone RED abonnementen zit op het nieuwe 4G internet. Dit is te verkrijgen in de grote steden, en in de omgeving van deze steden. 4G is dus nog niet overal verkrijgbaar, maar in april 2015 wilt Vodafone dat heel Nederland 4G internet kan gebruiken. Er zitten wel verschillen in de snelheden tussen de abonnementen. Vodafone RED Essential, Vodafone RED en Vodafone RED Plus zit op een snelheid van 30MBps, waar Vodafone RED Super op een snelheid van 50MBps zit. Wil je dus een echte 4G ervaring hebben, dan zit je met de Vodafone RED Super aan het goede adres.

Vodafone kent zelf geen lease abonnementen waardoor het toestel wat je erbij afsluit van jou is. Je betaald het toestel in je abonnement, en na afloop is deze van jou. Vodafone kent wel toestel categorieën. Daarmee kan je kiezen voor een lage maandbedrag en bijbetaling voor het toestel, of een hogere maandbedrag met een lage tot geen bijbetaling voor het toestel. Hier kan je zelf voor kiezen. 

Multisim:

Bij een Vodafone RED abonnement is het mogelijk om een Multisim erbij af te sluiten. Deze bundel kost €5,- per maand en daarvoor krijg je thuis een extra simkaart die je voor een tablet of laptop kan gebruiken. Deze simkaart maakt gebruik van jou data die je hebt afgesloten in het abonnement. Bij Vodafone RED Super krijg je de eerste multisim er gratis bij.

Vodafone RED Abonnement:

Wanneer je een Vodafone RED abonnement afsluit, dan betaal je altijd aansluitkosten van €30,-. Heb je al een abonnement bij Vodafone? Dan kan je natuurlijk zonder opnieuw aansluitkosten te betalen verlengen naar een Vodafone RED abonnement. Deze abonnementen sluit je af voor 1 of 2 jaar. 


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback