Login

Verbluffende 360° video en foto mogelijkheden met VIEMR

Gepubliceerd: 2014-02-18 12:01:08 | Door Pieter ten Cate | 1781x bekeken |

Verbluffende 360° video en foto mogelijkheden met VIEMR

360 graden video opnames wordt steeds meer en meer gebruikt over de hele wereld. De mogelijkheden zijn oneindig en de beelden die het oplevert geven een uniek soort eindresultaat. Het Nederlandse bedrijf VIEMR heeft met jaren lange ervaring in de 360° film industrie, een unieke troef in handen. Door toepassingen te ontwikkelen die het filmen van 360° beelden goedkoper en beter te maken zullen we komende jaren veel van hun werk gaan zien.

Waarom 360° video opnames?

Je kan je wellicht afvragen waarvoor je een 360° video opname nodig kan hebben. Toch zijn er meer 360° opnames op tv te zien dan je wellicht door hebt. 360° video of fotografie stelt je simpelweg in staat om een volledige omgeving in één keer op te nemen.

Er kan vervolgens een selectie worden gemaakt welk deel wordt gebruikt, of je krijgt als kijker de optie om volledig om je heen te kijken. Door de hoge HD kwaliteit en de grote hoek, krijg je een volledig en bijna echt beeld van wat er gefilmd wordt.

In programma's zoals Top Gear wordt regelmatig gebruik gemaakt van deze technologie. Het is daarom ook niet gek dat de mannen van VIEMR hier in het verleden aan hebben meegewerkt.

De mensen achter VIEMR

Verbluffende 360° video en foto mogelijkheden met VIEMR

Het team van VIEMR heeft voor een indrukwekkende hoeveelheid grote namen video opnames gedaan en biedt daarmee een mix van unieke en professionele kennis. Het jonge team gaat met VIEMR de uitdaging aan om het filmen van 360° video- en fotomateriaal betaalbaar en interactief te maken.

Waar voorheen gewerkt werd met enorme stellages en dure camera's, worden er nu vergelijkbare resultaten geboekt met een constructie van een aantal GO-Pro's. Zo wordt het realiseren van 360° beeldmateriaal toegankelijker en vooral ook goedkoper. Omdat het monteren en filmen van de beelden zelf, vraagt om kennis en ervaring; is het wel aan te raden om VIEMR te betrekken bij het project.

Het bedrijf is in staat om je van a tot z te assisteren in het realiseren van een creatief en verbluffend eindresultaat. Daarnaast zijn het ook nog eens erg plezierige mensen om mee samen te werken.

GoPro HD Hero 3+ Black Edition - Action camera

GoPro HD Hero 3+ Black Edition - Action camera kopen

Zelf ook HD opnames maken? Maak de beste actiefilms met GoPro, 20% kleiner en lichter dan zijn voorganger terwijl de kwaliteit nog verder is verbeterd.

Bestellen

Creatieve totaaloplossing voor uw bedrijf?

Ben je op zoek naar een creatieve partner voor het realiseren van een interactieve en verbluffende video? Neem dan direct contact op met VIEMR! Op hun website zijn ook voorbeelden te vinden van de mogelijkheden die de diensten van VIEMR allemaal mogelijk maken.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


GoPro HD Hero 3 White Edition - Action camera

GoPro HD Hero 3 White Edition - Action camera kopen

is in staat om 1080p 30 fps en 720p 60 fps video vast te leggen plus 5MP foto's met een snelheid van 3 foto's per seconde.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback