Login

Tips voor het gebruik van een beamer

Gepubliceerd: 2016-10-26 07:21:37 | Door Rickburgers | 722x bekeken |

De meeste beamers zijn tegenwoordig zeer gebruiksvriendelijk. De meeste mensen kunnen wel uit de voeten met een beamer en weten de standaard functies goed te gebruiken. Een beamer moet echter op een bepaalde manier gebruikt worden om de levensduur zo lang mogelijk te houden. Verkeerd gebruik kan tot schade aan de beamer leiden. Daarom vind je hier enkele tips voor het gebruik van je beamer

Geef je beamer een adempauze

Wanneer je intensief gebruik maakt van je beamer, is het belangrijk dat deze af en toe rust krijgt. Fabrikanten raden aan om de beamer elke twee uur even helemaal uit te zetten. Als u de beamer de hele dag nodig heeft, zijn er modellen beschikbaar die langer achter elkaar gebruikt kunnen worden. Bij deze beamers wordt aangeraden om ze minimaal één uur per dag te laten rusten.

 

Schakel de beamer op de juiste manier uit

Een beamer moet altijd uitgeschakeld worden met de bijgeleverde afstandsbediening. Trek nooit zomaar de stekker uit het stopcontact. De beamer dient namelijk in afkoelmodus gezet te worden, wat automatisch gebeurt wanneer je ‘m uitzet met een afstandsbediening. Wanneer de beamer niet goed afkoelt, kan dit schade toebrengen aan de lamp.

 

Bekijk alles wat je nodig hebt voor de aanschaf van een beamer op 

https://www.beamerwebwinkel.com


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRickburgers


Like deze focus


Naar boven
Feedback