Login

Startup The Freight Hero genomineerd voor Nationale Business Succ

Gepubliceerd: 2016-09-29 14:43:45 | Door Willems81 | 1150x bekeken |

The Freight Hero is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award (www.nbsa-instituut.nl). De startup, opgericht in juni 2016, biedt een online platform voor het importeren van containergoederen van meer dan 200 laadhavens wereldwijd naar Rotterdam, Hamburg en Antwerpen. Gebruikers kiezen op de website een containervaart en ontvangen direct inzicht in de all-in tarieven en vaartschema’s. Door een zeer innovatief en volledig geautomatiseerd inkoopsysteem, biedt The Freight Hero voor ieder volume het beste zeevaarttarief en is de containervaart real-time te volgen. Een revolutie in de traditionele en vaak niet-transparante markt.

Van nominatie naar meest toonaangevend bedrijf in de Shipping Branche

Na een uitgebreide enquêtefase is het innovatieve platform van The Freight Hero binnen enkele maanden na oprichting al genomineerd als één van de vijf meest toonaangevende bedrijven binnen de Shipping Branche. The Freight Hero scoorde een unaniem positieve score in de enquêtefase. Na deze fase beoordeelde de nominatiecommissie van het NBSA-Instituut, de initiatiefnemers achter deze award, The Freight Hero op de kernpunten innovatie, expertise en service met het rapportcijfer 8. Met deze beoordeling werd The Freight Hero uitgeroepen tot het meest toonaangevende bedrijf.

Transport & logistiek

The Freight Hero dwong hiermee met negen andere bedrijven een verdere nominatie af in de sectorbranche Transport & Logistiek. De nominatiecommissie laat The Freight Hero nu, na een verdere beoordeling, met nog vier andere toonaangevende logistieke bedrijven meedingen om de brancheprijs. De winnaar van de sectorbranche wordt door een zeer gerenommeerde jury gekozen.

Het Nationale Business Succes Award Instituut

De Nationale Business Succes Award is een initiatief van het NBSA Instituut. Het NBSA-Instituut heeft als taak het jaarlijks onderzoeken en belichten van de belangrijkste branches in Nederland. Dit doet het instituut in samenwerking met Elsevier, RTL Z, Het Financieel Dagblad, BNR, Management Team, de Kamer van Koophandel, het sectorenbeleid van Economische Zaken en VNO-NCW.

Deze brancheonderzoeken zijn gebaseerd op uitvoerige en doortastende bestudering en alle aspecten die daarbij van belang zijn. De meest toonaangevende bedrijven worden doorgelicht op basis van expertise, onderscheidend vermogen, continuïteit en strategie, innovatievermogen, winst, groei  en marktpositie. De jury bestaat onder andere uit: Steven van Eijck, voorzitter van de vereniging RAI, Hans Rijnierse, lid van de Sociaal-Economische Raad (SER), Sylvester Eijffinger, hoogleraar financiële economie, Agnes van Ardenne, voormalig minister voor Ontwikkelingssamenwerking en Bernd Schneider, bekend als juryvoorzitter van het tv-programma 'Het beste idee van Nederland'.

Over The Freight Hero

The Freight Hero, gevestigd in Amsterdam, is een online-platform voor internationale expeditie, gespecialiseerd in het importeren van (LCL)-goederen naar de drie belangrijkste havens in Noord-West Europa: Rotterdam, Hamburg en Antwerpen. Via The Freight Hero selecteert u uw zeevracht en containervaart en ontvangt u gelijk het aller scherpste all-in zeevaarttarief. U boekt direct en u kunt de gehele containervaart real-time volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om wekelijks te voorzien in containervaarten afkomstig van meer dan 200 laadhavens wereldwijd.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ferd Luttikhuis, managing partner van The Freight Hero via communicatie@thefreighthero.com en 020-2149358.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback