Login

Telefoon Opladen

Gepubliceerd: 2016-09-04 10:31:16 | Door tempesta | 712x bekeken |

Telefoon Snel Opladen

Het is duidelijk. We kunnen niet langer zonder telefoon of tablet. Zeker een van de twee hebben we constant bij ons en we zijn er ook altijd mee bezig. Dat is handig, tot dat de batterij het begeeft. Daarom is het goed om over een betrouwbare oplader te kunnen beschikken. We geven hier even een overzicht.

Slim Je Telefoon Of Tablet Opladen

Het is duidelijk. We kunnen niet langer zonder telefoon of tablet. Zeker een van de twee hebben we constant bij ons en we zijn er ook altijd mee bezig. Dat is handig, tot dat de batterij het begeeft. Daarom is het goed om over een betrouwbare oplader te kunnen beschikken. We geven hier even een overzicht.

Micro USB oplader

http://www.actiekabel.nl/micro-usb-oplader/

 

Deze micro USB oplader kan zowel voor een tablet als een smartphone worden gebruikt. Dit is een krachtige en snelle oplader. De output ervan bedraagt 2 Ampère – 5 Volt. Zo kun je altijd genieten van je favoriete mobiele apparaat. Het maakt niet uit voor welk platform je kiest. De micro USB oplader is bijzonder geschikt voor het opladen van zowel Android als Windows toestellen. Meer nog, dit is een wandlader waarbij altijd een Micro USB data- en oplaadkabel meegeleverd wordt.

 

Zelfs je geen Micro USB poort tot je beschikking hebt, kun je hiermee aan de slag. Het is mogelijk om aan de trafo een USB naar USB of USB naar Mini USB kabel aan te sluiten. Deze laatste kabel moet je wel zelf aanschaffen.

 

Deze oplader is in zoverre universeel dat hij in iedere Europese stekkercontactdoos en in elk wandstopcontact past. Bijkomend wordt hij beschermd tegen stroompieken en temperatuurverschillen. Dit apparaat werkt zelfregulerend, waardoor schade wordt vermeden.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je apparaat heeft een Micro USB poort.
 • Je moet altijd een afstand van apparaat en oplader bewaren.
 • Een Europees stopcontact. Hou hiermee rekening wanneer je naar het Verenigd Koninkrijk of de US op vakantie gaat.

 

 

Twee-poorts USB autolader http://www.actiekabel.nl/usb-autolader-2-poorts/

 

Dit is een krachtige 5V – 2.1A oplader voor in de auto. Op deze manier kun je tegelijk je GPS en je telefoon opladen. Deze lader past gewoon in de sigarettenaansteker. Dit toestel is beschermd tegen overbelasting. Zo zul je onderweg nooit zonder stroom vallen, en kun je zowel de telefoon als de GPS blijven gebruiken zonder gevaar voor oververhitting, overbelasting of stroompieken. Dit is zeker handig wanneer je lang onderweg bent. Je kunt gewoon zorgeloos blijven rijden en natuurlijk handsfree bellen dankzij de USB autolader.

 

Specificaties:

 

De output van de twee-poorts USB autolader bedraagt 5 Volt en 2,1 ampère. De input is bestand tegen 12 tot 24 Volt.

 

Wat heb ik hiervoor nodig?

 • Een sigaretaansteker-aansluiting.
 • Mobiele apparaten die USB ondersteunen.
 • Een draaiende motor, want anders krijgt de oplader geen stroom.
 • Opgelet, gebruik de oplader dus enkel wanneer je effectief onderweg bent.
 • Toestellen die werken op maximaal 5 volt en 2.1 ampère.

 

 

USB oplader http://www.actiekabel.nl/usb-oplader/

 

Deze oplader kun je gebruiken voor een Europees, dus ook Nederlands Type C-stopcontact. Deze lader werkt snel met een 2 ampère – 5 volt output. Deze oplader is geschikt voor ieder USB apparaat. Deze USB oplader kun je thuis gebruiken en werkt goed met Android en Windows telefoons en tablets. Stroompieken zijn voor deze USB oplader geen probleem. Je toestellen zijn altijd veilig omdat de oplader zichzelf reguleert.

  

Wat heb je nodig voor deze oplader?

 • Je toestellen moeten een USB poort hebben.
 • Je plaatst een USB kabel tussen de oplader en het toestel.
 • Een Europees stopcontact. Hou hier rekening mee wanneer je op reis gaat. In Groot-Brittannië worden al andere stopcontacten gebruikt.

 

Twee poorts USB oplader http://www.actiekabel.nl/usb-oplader-2-poorts/

 

Wanneer zowel je telefoon als je tablet het begeven, is het nodig om twee apparaten tegelijk op te laden. Dit is mogelijk met deze snelle en krachtige oplader met een output van 2 ampère – 5 volt. Deze twee poorts USB oplader is wat je nodig hebt om de batterij van een telefoon of tablet snel op te laden. Je kunt deze lader gebruiken voor alle USB apparaten. Deze lader kan worden gebruikt met alle Europese en Nederlandse Type C-stopcontacten. Bovendien werkt hij twee maal sneller dan soortgelijke opladers.

 

Deze USB oplader is geschikt voor elke Nederlandse of Europese stekkercontactdoos en stopcontact. Het maakt niet uit of het een groot of klein stopcontact is. Deze oplader is in staat om stroompieken op te vangen. Op die manier zijn ook je toestellen beschermd en kunnen ze niet beschadigd worden door onvoorziene pieken. Wanneer nodig kun je een kabel bestellen voor deze oplader, om je tablet of telefoon met de oplader te verbinden. Dit heb je nodig wanneer je Micro USB met USB moet aansluiten. Micro USB is immers de standaard geworden voor alle moderne smartphones en tablets. Wanneer je Apple toestellen gebruikt, dan heb je 30 Pin en Lightning nodig.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Je twee apparaten moeten een USB poort hebben.
 • De afstand tussen het toestel en de oplader moet 1 meter bedragen.
 • Je hebt een Europees stopcontact nodig om deze oplader te gebruiken. Pas dus op wanneer je in het buitenland bent.

 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieTempesta


Like deze focus


Naar boven
Feedback