Login

smartphone-hoesje

Gepubliceerd: 2016-05-17 07:15:16 | Door Lisa | 769x bekeken |

De beste smartphones tot nu toe

De laatste jaren is de smartphone zich steeds meer gaan ontwikkelen. Vroeger kon je alleen maar bellen en nu kan je elkaar zelfs zien tijdens het bellen en kun je internetten. Je smartphone is een soort computer geworden. Het aanbod is groot, een keuze maken is lastig. Wij hebben voor jou de beste smartphones op een rijtje gezet.

iPhone 6S

Kijk je naar high end smartphones dan kan je natuurlijk niet om de iPhone 6S heen. De iPhone 6S lijkt veel op de iPhone 6 maar is meer ontwikkeld. De iPhone 6S is de beste en meest geavanceerde iPhone die ooit is gemaakt. Met het besturingssysteem iOS 9 is de besturing van de iPhone 6S sneller en stabieler geworden.

Samsung Galaxy 7S

De Samsung Galaxy 7S is hét toestel van 2016 voor Samsung. De Samsung Galaxy 7S heeft net de als zijn voorgangers veel snelle specificaties, maar onderscheidt zich toch van de rest. De smartphone kan tegen stof en water en is dus goed beschermd. Ook biedt deze smartphone de ruimte voor een microkaartje, daarmee heb je meer ruimte voor apps en media.

Nexus 6P

De Nexus 6P is een van de beste smartphone die je op dit moment kunt kopen. Het toestel heeft een groot 5,7 inch scherm. De Nexus 6P onderscheidt zich vooral op het gebied van de software. De software die de smartphone gebruikt is Android 6.0 en krijgt als eerste updates van google.

HTC One M9

De HTC One M9 is de opvolger van de HTC One M8 en dat gaat heel goed. Het toestel is zo goed door zijn design, bouwkwaliteit scherm en de snelheid.  De HTC One M9 is van één blok aluminium gemaakt en hierdoor sterker dan andere Android-toestellen.  Deze smartphone maakt gebruik van de laatste versie van Android.   

Sony Xperia Z5

In het lijstje met de beste smartphones van 2016 mag de Sony Xperia Z5 absoluut niet missen, want het is echt een goede smartphone. De Sony Xperia Z5 heeft snelle specificaties en een batterij waarmee je ongeveer twee dagen vooruit kunt. De camera is kwalitatief erg goed.

Huawei P8

De Huawei P8 is een toestel met uitstekende specificaties en heeft een aantrekkelijk prijskaartje. Wat opvalt aan de Huawei P8 is het design, dat zich kenmerkt door de afgeronde hoeken en mooie afwerking. Het beeldscherm is van een mooi formaat waardoor alles goed leesbaar is. De camera is ook van zeer hoge kwaliteit.

Je smartphone is zeer kwetsbaar, daarom adviseren wij een telefoonhoesje. Dankzij het grote aanbod heb je veel keus en hoeft een Hoesje geen afbraak te doen aan het strakke design van je smartphone.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback