Login

Samsung Galaxy s8 wordt een topmodel!

Gepubliceerd: 2017-03-20 15:25:11 | Door ElineV | 962x bekeken |

Hier leest u alles over de Samsung Galaxy s8!

De Samsung Galaxy S8 laat nog even op zich wachten. Samsung heeft haar nieuwste toestel nog niet officieel onthuld, maar er gaan natuurlijk al vele geruchten rond. Het is dan ook zeker, dat de Samsung Galaxy S8 een top toestel gaat worden, die de concurrentie zeker zal gaan verbazen.

Wat is er tot nu toe bekend?

Het is in  ieder geval zeker, dat de Samsung Galaxy S8 een groter beeldscherm gaat krijgen. Dit is namelijk al te zien, op verschillende foto’s die zijn uitgelekt. Hiermee zal Samsung aan de vraag van de consumenten voldoen. Iedereen wil namelijk graag een groot scherm om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de smartphone. De Samsung Galaxy S8 zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook een 5,8 inch scherm gaan krijgen. Samsung maakt dit mogelijk, doordat zij het prachtige scherm door laten lopen in de randen van het toestel.

Naast een prachtig groot scherm, zal de Samsung Galaxy S8ook gaan beschikken over de allernieuwste hardware. Hier zal het toestel ook flink mee gaan uitlopen op de concurrentie. Het nieuwste toestel van Samsung zal namelijk gaan beschikken, over een  Snapdragon 835-chip. Deze chip is nog niet eerder gebruikt en wordt dan ook omschreven als de nieuwste chip van Qualcomm die zal beschikken over ongekende kracht. Het toestel zal hierdoor enorm snel en krachtig zijn, maar daarentegen ook enorm energiezuinig. Hier zal Samsung dan ook enorm mee gaan scoren. Men moet nog even wachten tot eind maart, maar dan zal het nieuwste toestel van Samsung eindelijk verkrijgbaar zijn.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieElineV


Like deze focus


Naar boven
Feedback