Login

Samsung Galaxy S8: Een fantastisch toestel!

Gepubliceerd: 2017-03-25 11:28:07 | Door ElineV | 1162x bekeken |

Informatie over de Samsung Galaxy s8!

Eindelijk is het dan bijna zo ver, men kan gaan genieten van het allernieuwste toestel van Samsung. Het toestel heeft even op zich laten wachten, maar daar had Samsung dan ook alle redenen voor. De negativiteit rondom de Samsung Galaxy Note 7, wil Samsung dan ook graag achter zich laten om zo volop aandacht aan de Samsung Galaxy S8(bekijk website) te kunnen geven. Er is al informatie rondom het toestel uitgelekt en als men die informatie daadwerkelijk mag geloven, gaat Samsung een echt tiptoetsen uitbrengen.

Samsung heeft een erg dure les betaald, met alle problemen rondom de Samsung Galaxy Note 7. Zodoende heeft Samsung nu dan ook meer tijd uitgetrokken, om er zeker van te zijn, dat de Samsung Galaxy S8 niet tegen problemen op gaat lopen. Zo zal het nieuwste toestel van Samsung een grotere batterij capaciteit gaan krijgen. Hierbij heeft Samsung enorm goed op getest, om zo niet weer voor verrassingen te komen staan. Naast een grotere batterij capaciteit, zal het toestel ook worden voorzien van een groter werk- en opslaggeheugen. Het toestel zal dus keer kunnen opslaan, sneller werken en ook nog eens langer meegaan. Iets waar iedere gebruiker zeker behoefte aan heeft.

Het pronkstuk, van de Samsung Galaxy S8, zal natuurlijk het grote scherm gaan worden. Volgens de geruchten krijgt het toestel namelijk een 5,8 inch scherm. Samsung maakt hierbij gebruik van de gebogen randen en dit zal het scherm nog meer ten goede komen. Tijdens een speciaal evenement in New York, zal Samsung haar toestel daadwerkelijk gaan presenteren.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieElineV


Like deze focus


Naar boven
Feedback