Login

Samsung Galaxy S5 mini officieel aangekondigd

Gepubliceerd: 2014-07-02 06:28:19 | Door Sanneb | 968x bekeken |

De Galaxy s5 krijgt een broertje!

De Samsung Galaxy s5 is al een tijdje te verkrijgen in Nederland. Deze telefoon is in korte tijd veel verkocht. Zoal bij eerdere Galaxy varianten kwamen er altijd meerdere soorten op de markt. De compact versie was altijd de populairste. Er gingen veel geruchten dat er geen S5 mini op de markt zo komen. Afgelopen dinsdag kwam aan alle geruchten een eind. Samsung maakte officieel bekend dat in het najaar een Galaxy s5 mini op de markt komt. Wilt u meer weten over deze smartphone? Lees dan dit artikel!

Een goeden en compacte smartphone!

Over het algemeen leken de meeste mini versies van de Galaxy veel op de normale versies. De originele versie van het toestel is vaak wel veel beter qua prestaties dan de mini versie. De originele versie bezit ook veel meer gadgets dan zijn kleinere kopie. Dit is een belangrijke reden voor veel consumenten om te kiezen voor de originele variant. Met de komst van de Samsung Galaxy s5 mini kan hier verandering inkomen. Deze nieuwe smartphone van Samsung die dit najaar de verkrijgen is in Europa is geen slecht aftreksel. Het toestel is op een dusdanige manier ontworpen dat hier qua uiterlijk in innerlijk op de Galaxy s5 lijkt.

Wat kan men verwachten van nieuwe Galaxy mini?

Zoals eerder al gezegd lijkt deze nieuwe smartphone niet allen op zijn voorganger maar heeft hij ook veel dezelfde specificaties. Het toestel zal wat kleiner zijn. Het beeldscherm zal 4,5 inch groot zijn. Hiermee is het scherm groter dan de s4 mini. Ook de resolutie is een stuk beter geworden. Met 1280×720 pixels komt de resolutie erg in de buurt van de originele variant. Ook de processor is een stuk beter dan die van de s4 mini. Hierdoor gaat het opstarten sneller en kan men beter gebruik maken van internet op de mobiele telefoon.

Gadgets die gebruikt kunnen worden

En het verleden konden veel gadgets niet gebruikt worden die originele versie van de Galaxy wel bezat. Dit probleem is nu opgelost. Op de nieuwe S5 mini is ook voorzien van een toch-id, hartslagmeter, goede appaplicaties en is hij ook waterdicht. Wil een alles lezen over deze gadgets kijk dan op deze website.  De touch-id is een vingerafdrukscanner. Alleen de eigenaar van het toestel kan de telefoon openen en besturen. De hartslagmeter en bijbehorende apparatuur zorgen ervoor dat het toestel ideaal is te gebruiken tijdens het sporten. De waterdichtheid van deze smartphone zorgt ervoor dat het toestel nog exclusiever is en beter wordt.

Conclusie

De Samsung Galaxy s5 mini wordt de beste compacte smartphone die er ooit op de markt is gebracht. De goede processor en de vele gadgets zorgen ervoor dat het toestel een behoorlijke voorsprong heeft verrekregen op zijn concurrenten. Ook als we kijken naar alle de gehele smartphone markt dan is de s5 mini een goede subtopper.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback