Login

Samsung Galaxy S5

Gepubliceerd: 2014-05-18 21:13:29 | Door thisisaffil | 1301x bekeken |

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

Dit artikel gaat over de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S5 Prime. Deze luxe uitvoering zou volgens de geruchten beschikken over een QHD scherm en een snellere Snapdragon 805 processor.

Samsung Galaxy S5 Prime foto's lekken online

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Samsung van plan is om een premium versie op de markt te brengen van de Samsung Galaxy S5. Dit nieuwe toestel zou de naam Samsung Galaxy S5 Prime dragen en vanaf volgende maand beschikbaar zijn met een 5,2-inch scherm met een indrukwekkende resolutie van 2560 x 1440 pixels. Deze vernieuwde Samsung Galaxy S5 moet het antwoord worden op de LG G3, welke later deze maand zal worden aangekondigd en ook zal beschikken over een QHD scherm.

Naast een nieuw QHD scherm zal de Samsung Galaxy S5 ook de beschikking krijgen over een Qualcomm Snapdragon 805 processor in plaats van de huidige Snapdragon 801. De stap naar de Snapdragon 805 zal ook betekenen dat de Adreno 330 GPU plaats heeft moeten maken voor de veel snellere Adreno 420 GPU. Verder is er nu 3GB aan RAM beschikbaar in plaats van 2GB van het huidige model. De Samsung Galaxy S5 Prime zal vermoedelijk standaard op Android 4.4.3 KitKat draaien.

Niet alleen de hardware zou overigens onder handen zijn genomen, want de Galaxy S5 Prime heeft vermoedelijk ook een metalen behuizing. De speaker van de Samsung Galaxy S5 is verplaatst naar de achterkant van de telefoon. Volgens velen zal dit de telefoon zijn die Samsung direct op de markt had moeten brengen, want veel huidige Galaxy S5 gebruikers voelen zich mogelijk bekocht door deze nieuwe en sterk verbeterde versie. Hoe Samsung dit wil gaan voorkomen blijft voor ons nog een raadsel.

Op de onderstaande foto’s zie je hoe de Samsung Galaxy S5 Prime er mogelijk uit zal komen te zien. Hou er wel rekening mee dat je deze geruchten met het gebruikelijke korreltje zout neemt. We zeggen niet dat de foto niet echt is, maar de afgelopen jaren hebben ons geleerd dat er ook een hoop nieuws verschijnt dat uiteindelijk niet blijkt te kloppen. 

Een Samsung Galaxy S5 kopen? Wij raden iedereen om nog even te wachten totdat deze nieuwe versie ook in Nederland verkrijgbaar 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieThisisaffil


Like deze focus


Naar boven
Feedback