Login

Promotie stickers bestellen

Gepubliceerd: 2015-10-27 14:08:00 | Door Willems81 | 919x bekeken |

Altijd al benieuwd hoe je promotie stickers moet bestellen en waar je dat kunt doen? Lees dan snel verder.

Promotie stickers, ook wel promotionele stickers genoemd, kom je op veel plaatsen tegen. Een plek waar je veel promotiestickers tegenkomt is op auto’s. Ik zit regelmatig op de weg en dan zie ik tal van auto’s met bijvoorbeeld een naam, logo, website-URL en/of telefoonnummer op de auto. Op die manier maken de bedrijven reclame voor zichzelf.

Promotie stickers op auto’s

De auto is een goede plek om je promotie stickers op te plakken, omdat als je veel rijdt je stickers veel gezien worden. Vooral op bedrijfsbusjes en vrachtwagens zijn promotie stickers erg effectief, omdat die vaak door het hele land rijden. Maar ook voor een kapperszaak of rijschool heeft een promotie sticker nut, omdat je klanten dan juist vaak uit de omgeving komen. Dan is het juist zinvol dat je sticker veel in je werkgebied gezien wordt.

Promotie stickers opplakken

Toch zie je ook wel eens missers. Zo reed ik laatst achter een auto van een rijschool. Op de achterruit was het telefoonnummer van de rijschool aangebracht. De sticker bestond uit allemaal losse cijfers. Deze cijfers waren scheef opgeplakt. En niet op een manier dat je zou zeggen: dat hoort zo. Dat kwam op mij niet erg professioneel over. Als ik op zoek zou zijn naar een rijschool, zou dat juist een reden zijn om die niet te kiezen. Dus als je een sticker op je auto plakt, doe het dan wel goed. Anders kan het juist tegen je werken.

Promotie stickers bestellen

Wil je promotie stickers bestellen. Zij leveren verschillende soorten stickers die geschikt zijn voor op auto’s. Zo hebben ze raamstickers (handig voor op je zij- of achterruit) en magneetstickers (handig voor op bijvoorbeeld je deuren). Het voordeel van hun raamstickers is dat je deze ook aan de binnenkant kunt plakken, waarbij de afbeelding of tekst aan de buitenkant zichtbaar is. Zo is de sticker beter beschermd tegen allerlei invloeden zoals regen en vuil. Het voordeel van magneetstickers is dat je deze makkelijk kunt verwijderen. Ook kun je ze vaker gebruiken.

Andere mogelijkheden qua promotie stickers

Een sticker die ook goed op een auto kan is een snijtekst stickers. Bij dit type stickers zijn alle letters of cijfers los van elkaar. Snijtekst stickers kunnen alleen uit een kleur folie gesneden worden. Wel kun je uit meerdere kleurfolies kiezen. De andere stickers kunnen wel in meerdere kleuren geleverd worden. Overigens kun je ook gewone vinylstickers op je auto plakken. Deze zijn alleen minder makkelijk te verwijderen. Het hangt er dus vanaf wat je wensen zijn welke sticker voor jou het meest geschikt is.

Instructiefilms over stickers plakken

Op de website van Sticker.nl staan verschillende instructiefilmpjes over hoe je je bepaalde typen stickers het beste kunt opplakken. Als de eigenaar van de eerdergenoemde rijschool deze bekeken had, dan had hij kunnen voorkomen dat zijn telefoonnummer scheef op het raam zit. Bij Sticker.nl zit er zowel aan de plakkant als aan de kant van de afbeelding een folie. De folie die aan de kant van de afbeelding zit, is de applicatiefolie. Deze kun je pas verwijderen als de sticker op de juist plek geplakt is. Heb je een sticker die uit losse letters of cijfers bestaat, dan zorgt die folie er namelijk voor dat de letters of cijfers op de juiste afstand en recht van elkaar geplakt worden. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWillems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback