Login

Lege accu verleden tijd door powerbank

Gepubliceerd: 2014-12-25 22:28:21 | Door powerbank | 1921x bekeken |

Een lege accu van uw telefoon is verleden tijd dankzij de powerbank.

De smartphones van tegenwoordig zijn erg fijn, maar hebben een groot nadeel. De accu van het apparaat is binnen enkele uren van intensief gebruik zo goed als leeg. Dit is erg vervelend als u juist dan een leuke app bent aan het gebruiken of in een belangrijk gesprek bent verwikkeld. Zolang u thuis bent is het geen probleem met een adapter en stopcontact in de aanslag, maar buitenshuis zijn deze dingen er niet. In dit artikel leggen we kort uit hoe u dan de accu van uw telefoon kunt opladen met een powerbank.

Het overkwam ons laats nog, we waren een dagje aan het strand en hadden een toepasselijk muziekje opgezet om ons in de stemming te brengen onderweg. Eenmaal aangekomen was de batterij van onze telefoon leeg, net nu we een belangrijk gesprek konden verwachtten van een familielid. De tante van mijn vriendin was namelijk zwanger. Dit wilden we in de toekomst voorkomen, waardoor we uitkwamen op het gebruik van een powerbank. Zo kunnen we de telefoon of tablet buitenshuis opladen met een powerbank van http://www.powerladers.nl.

Hoe werkt een power bank?
Voordat u de telefoon of tablet volledig kunt opladen, is het van de belang de batterij van de mobiele oplader volledig vol te laden op het stopcontact of de USB poort van de computer. U herkent een volle batterij aan het Led lampje dat dit aangeeft. U kunt vervolgens een kabel aansluiten tussen de powerbank en mobiele telefoon, waardoor de energie van de ene accu naar de andere word overgeheveld. Binnen een half uurtje is de telefoon voldoende opgeladen om uren door te kunnen bellen, smsen of appen.

Bij de aankoop van een dergelijk powerbank, bijvoorbeeld bij deze webshop, is het van belang om te letten op de gegevens die vermeld staan bij het product. De spanning en stroomsterkte moet namelijk overeenkomen met uw telefoon om te voorkomen dat deze overladen word. Deze gegevens vind u terug in de handleiding of door eens op google te zoeken. Let ook op de capaciteit van beide batterijen, omdat de capaciteit van een powerbank grote moet zijn dan de capaciteit van uw telefoon. Anders is de power bank niet in staat om het apparaat volledig vol te laden gedurende een oplaadbeurt.

Meer informatie over deze mobiele opladers kunt u vinden op: http://www.topladers.com/powerbank


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePowerbank


Like deze focus


Naar boven
Feedback