Login

Philips hue LED Lamp Starters Pakket kopen

Gepubliceerd: 2014-03-20 01:29:42 | Door Pieter ten Cate | 1792x bekeken |

Philips hue LED Lamp Starters Pakket kopen

LED lampen zijn inmiddels al een tijdje de nieuwe standaard wanneer we het hebben over huisverlichting. Dat deze lampen beschikbaar zijn in allerlei verschillende kleuren is tegenwoordig ook geen verassing meer. Wel verrassend zijn de eindeloze mogelijkheden waarmee de producenten van dit type producten in razend tempo mee op de proppen komen. Zo komt Philips nu met de nieuwste ontwikkeling op het gebied van creatieve en functionele LED verlichting mogelijkheden.

Maak kennis met de verlichting van Philips Hue!

Hue is de nieuwste lichtinnovatie van Philips waarmee men de LED-belichting in huis kan bedienen met een smartphone en tabletapplicatie. Naast wit licht kun je ook gekleurd licht gebruiken om de ideale verlichting voor thuis te creëren. Nu kun je in iedere kamer een andere sfeer creëren. Zelfs op afstand.

De Philips Hue LED-lampen hebben een E27 fitting en zijn uitermate eenvoudig te installeren. Bij het plaatsen van de lamp in de armatuur wordt er een bridge geplaatst die via een kabel kan worden aangesloten op de Wi-Fi router. Een bridge is een klein rond apparaatje die fungeert als een brug tussen de lamp en het internet thuis.

Nadat je de LED-lampen hebt aangesloten en de app hebt gedownload kun je de verlichting direct gebruiken. Via de Hue app wordt kun je de verlichting precies instellen zoals jij dat wilt. Wanneer je dit wilt aanpassen doe je dat met slechts één beweging van je vinger. Leuk om te weten is dat je dit kunt doen op afstand.

Met de app kun je de helderheid en verschillende kleurtinten van de lampen manipuleren. Via de timer functie kun je ook op bepaalde tijden het licht laten verspringen gelijk aan de bekende Philips Wake-up light. Om het systeem te proberen heb je het Hue starters pakket inclusief bridge nodig.


Bepaal jouw sfeer met het licht van de Philips Hue

Nu LED-verlichting eindelijk betaalbaar wordt is de tijd rijp voor het uitproberen van dit soort leuke maar ook functionele gadgets. Anders dan generieke gekleurde LED-lampen en lichtstrips, biedt Philips Hue de volgende voordelen:
 
  • Je kunt tot wel 50 lampen aansluiten op één bridge.
  • Creëer een unieke sfeer vanaf je smartphone, laptop of tablet.
  • Dim en bedien je verlichting vanaf iedere locatie.
  • Gebruik timers om prettig te ontwaken en je dag te beginnen.
  • 16 miljoen kleuren onder je vingertoppen.
  • Te koppelen aan je Philips Ambilight TV
  • Kies je gewenste kleuren van iedere afbeelding of foto.
  • Keuze uit vier type lichttherapie: ontspanning, lezen, concentreren en actief.

Philips hue LED Lamp - Starter Pack - 3 LED lampen plus bridge

Philips hue LED Lamp - Starter Pack - 3 LED lampen plus bridge kopen

Vind u "Philips hue LED Lamp Starters Pakket kopen" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Aan de slag met Philips Hue?

Philips hue LED Lamp Starters Pakket kopen

Om aan de slag te gaan met de verlichting van de Philips Hue serie, hoef je geen enkele technische kennis te hebben. Alle benodigde onderdelen worden meegeleverd bij het starters pakket voor de aansluiting. Uiteraard wordt de smartphone of tablet niet meegeleverd.

Sluit de LED-verlichting aan met behulp van de kabel op uw Wi-Fi. Download vervolgens de bijbehorende mobiele applicatie. Begin daarna direct met het instellen van je persoonlijke kleurvoorkeuren.

Wanneer je een account aanmaakt kun je altijd en overal de verlichting in je huis manipuleren en regelen. Door de aansluiting op het zogenaamde Zigbee-netwerk kun je vertrouwen op beveiligde en betrouwbare verbinding.

Daarnaast stelt dit systeem je in staat om gemakkelijk soft- en firmware updates voor je verlichting uit te voeren via Wi-Fi. Philips is wereldwijd een grote speler in de LED-verlichting en levert met de Philips Hue een moderne en energiezuinig product.

De mogelijkheden met Philips Hue zijn eindeloos, ontdek het voor jezelf en bestel het starters pakket direct online!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Philips Friends of hue - LightStrips Single Pack

Philips Friends of hue - LightStrips Single Pack kopen

Vond u "Philips hue LED Lamp Starters Pakket kopen" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Philips hue LED Lamp - Single Pack

Philips hue LED Lamp - Single Pack kopen

De Philips Hue is de nieuwste lichtinnovatie van Philips waarbij LED-licht in huis met behulp van de hue app op een smartphone of tablet bediend wordt

Bestellen
Philips Friends of hue - LightStrips Starter Pack - 2 LightStrips plus Bridge

Philips Friends of hue - LightStrips Starter Pack - 2 LightStrips plus Bridge kopen

De Philips Lightstrips zijn flexibele strips die je kan gebruiken om bepaalde delen in je woning in de spotlight te zetten.

Bestellen

Reacties


Diederik | 2014-03-22 11:50:20

Voor die prijs kon ik niet laten om hem uit te proberen! Lijkt me erg handig om het licht vanuit bed te bedienen! En ben ook benieuwd of het meer sfeer in huis brengt.

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback