Login

Nokia Lumia 930: het design

Gepubliceerd: 2014-08-01 11:27:49 | Door RBOnline | 1193x bekeken |

Kijkend naar het design van de Lumia 930 is het eerste dat opvalt de metalen rand rondom het toestel, welke de achterkant verbindt met de voorkant. Deze kleine rand geeft een behoorlijke uiterlijke toevoeging aan het toestel.

Doordat de Nokia Lumia 930 direct te herkennen is aan de felle kleuren, heb je niet direct het gevoel dat het een telefoon is voor een volwassene, vooral als het gaat om de oranje of de groene versie.

Toch weten we dat deze kleuren de identiteit vormen voor Nokia, waardoor de toestellen direct opvallen en te herkennen zijn. Als je het toestel ziet weet je direct dat het om een Lumia- telefoon gaat en dat is de doelstelling van Nokia. Gelukkig is de Nokia Lumia 930 ook gewoon in het zwart en wit verkrijgbaar.  


De metalen rand zoals we eerder beschreven is vrij scherp en ook diep. Dit zorgt er voor dat het toestel wat minder ergonomisch is dan het zou kunnen zijn. Dit heeft met name te maken met de industriële uitstraling van de rand. Aangezien Nokia normaal gesproken wat meer van de rondingen en het unibody design is, is deze keuze wellicht een beetje vreemd, aangezien het het comfort wat verminderd.


De aansluiting voor de hoofdtelefoon bevindt zich aan de bovenzijde van het toestel en aan de linkerkant de volumeknoppen. Een mooie toevoeging op de Lumia 930 is de speciale knop voor het maken van foto’s, waardoor je niet meer op het beeldscherm hoeft te drukken. Kortom, een uitstekend toestel, waar nog wel wat aan verbeterd zou kunnen worden op het gebied van ergonomie.


Wil je de Nokia Lumia 930 kopen, dan kun je terecht bij alle bekende Nederlandse telecom providers.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRBOnline


Like deze focus


Naar boven
Feedback