Login

ninjago

Gepubliceerd: 2016-03-29 08:08:02 | Door Lisa | 838x bekeken |

Speel met de stoerste ninja’s met Lego Ninjago

De ninja’s van Ninjago hebben weer een nieuw avontuur voor de boeg. Koop nu een set van Lego Ninjago en speel met de ninja’s die je kent van televisie en de computerspellen. Neem het op tegen de taaiste vijanden in heel Ninjago, en beleef de spannendste avonturen met de ninja’s Kai, Jay, Zane en Cole en hun mythische draken. Ontsnap net op tijd van de slangen op je rocketboard, spring op een draak en ontwijk de piratenkogels, of bescherm de mythische zwaarden tegen de spookstrijders. Kies de set die je het liefst wil, bouw de voertuigen volgens de instructies en beleef een avontuur met Lego Ninjago.

Ninja’s en draken

In Lego Ninjago staan zes ninja’s centraal. Met de eeuwenoude vechtsport Spinjitzu verdedigen zij de wereld tegen de slechte plannen van allerlei spannende slechteriken. Elke ninja heeft zijn eigen draak, waar ze op rondvliegen en waardoor ze geholpen worden tijdens de gevechten. De wereld van Ninjago combineert de sfeer van het oude China met meer moderne steampunk-elementen. Eeuwenoude gebruiken gaan er hand in hand met futuristische machines, bliksemsnelle motoren en gevaarlijke vliegtuigen. Versla de slangen, voorkom de wereldheerschappij van de Overlord, en word een Spinjitzu-meester met de opwindende bouwsets van Lego Ninjago.

Bescherm Ninjago met stoere ninja’s

In de wereld van Lego Ninjago draait het om ninja’s, draken en voertuigen. Deze vind je allemaal terug in de LEGO-sets, die je tegen voordelige prijzen kunt kopen bij happybouwstenen.nl. In elke set beleef je een avontuur met een voertuig of een draak, die je zelf in elkaar mag zetten. Deze hebben beweeglijke onderdelen en zijn allemaal anders. Zo schieten de krachtige draken allemaal een drakensfeer af, waarmee ze de vijanden er van langs kunnen geven. Daarbij krijg je ook altijd de minifiguurtjes van de ninja’s en hun vijanden, alsmede enkele accessoires en wapens.

Spannende Lego Ninjago-sets

Iedereen kent de oerdegelijke bouwstenen van LEGO. Maar met Lego Ninjago kun je veel meer dan alleen zelf bouwen. Met iedere set kun je de spannende verhalen uit de televisieserie steeds opnieuw beleven, en je eigen draai geven aan de gebeurtenissen. Speel samen met vrienden of laat je fantasie de vrije loop, en vermaak jezelf met de eindeloze mogelijkheden die LEGO biedt. Van hele jonge tot de wat oudere fans: iedereen komt aan zijn trekken. Er zijn makkelijkere en wat meer complexe Lego Ninjago-sets, zodat je een uitdagende box kunt vinden ongeacht leeftijd.

Verzin je eigen verhaal en speel verder

Met de sets van LEGO maak je je eigen verhaal. De speelduur is dus eigenlijk eindeloos. De sets van Lego Ninjago zijn ook met elkaar te combineren, zodat je samen met je vriendjes of vriendinnetjes een episch gevecht kunt houden. Kijk wie de sterkste ninja is door ‘Spinjitzu spinners’ tegen elkaar te spelen. Of verzin helemaal je eigen verhaal, en blijf verder spelen. Win jij van het leger van de Skulkin? En ben jij goed genoeg in Spinjitzu om de Groene Ninja te worden? Je komt er achter met een set van Lego Ninjago.


Deel:

Reacties


Janice | 2016-03-31 07:46:46

Mooi kan ik ergens contact met je opnemen want ik had een aantal vragen al heel lang maar heb tot heden geen reactie gekregen

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback