Login

Nieuwe schermen voor een schermreparatie

Gepubliceerd: 2016-02-04 10:59:31 | Door Rickburgers | 701x bekeken |

De meeste voorkomende reparatie bij smartphones en tablets zijn de schermreparaties. Ondanks de steeds verbeterde kwaliteit van het glas. Hedendaagse schermen zijn wat flexibeler en kennen een hogere krasbestendigheid dan de vorige generaties. Toch resulteert een ongelukkige val nog vaak in schade aan het scherm. Een scherm vol barsten is niet ideaal, dus een nieuw scherm is dan zeer gewenst.

Op de markt zijn zijn allerlei schermen voor de verschillende telefoons te vinden. Neem als voorbeeld de iPhone 6s. Voor deze telefoon kan men al een nieuw scherm kopen voor €99,95, maar er zijn ook schermen te koop van € 249,95. Welk scherm moet je kiezen?

Helaas is het niet mogelijk om de originele schermen van Apple los te bestellen. Wel zijn er schermen te koop van dezelfde kwaliteit. Deze schermen worden geproduceerd met originele onderdelen en hebben dus dezelfde kwaliteit. Let op! Deze schermen mogen nog steeds niet bestempeld worden als originele schermen.

De markt wordt voornamelijk overspoeld met kopie schermen. Deze schermen bevatten geen originele onderdelen en zijn zodoende wisselend van kwaliteit. De kwaliteit is minder goed dan de schermen die gemaakt zijn van enkel originele onderdelen. Net als de schermen van originele kwaliteit, worden ook deze kopie schermen voornamelijk in China geproduceerd. Hoe weet je welke schermen van goede kwaliteit zijn?

De belangrijkste indicators zijn toch de prijs en eventueel de beoordelingen van eerdere kopers. Uiteraard is het mogelijk om je scherm te laten repareren bij een reparateur. Echter zit ook hier veel kwaliteitsverschil in. Bijna alle reparateurs van smartphones communiceren dat ze de originele schermen verkopen, maar dit is meestal is niet waar. Zekere goedkopere reparateurs, maken altijd gebruik van kopie schermen. Wil je zeker zijn van een goede (scherm)reparatie met hoge kwaliteit onderdelen? Dan adviseer ik Smartphonerepairs. Zij maken uitsluitend gebruik van de hoge kwaliteitsonderdelen. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om je telefoon toe te sturen per post, maar je kan ook één van de vestigingen bezoeken in Vlaanderen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRickburgers


Like deze focus


Naar boven
Feedback