Login

Nieuwe HTC One Mini 2

Gepubliceerd: 2014-07-08 06:04:58 | Door Sanneb | 1021x bekeken |

Compacte Smartphone

HTC heeft de laatste maanden twee nieuwe smartphones op de markt gebracht. Het gaat hier om twee opvolgers van de HTC One. De opvolgers zijn de HTC One M8 en de HTC One mini 2. Over de laatst genoemde leest u meer in dit artikel!

Het pareltje van HTC

Het bedrijf HTC heeft haar weg weer helemaal teruggevonden in de telefonie branche. Dit komt voornamelijk door de populaire lijn One die HTC heeft ontwikkeld. Sinds dat HTC de eerste smartphone uit deze lijn heeft uitgebracht, is het bedrijf weer helemaal terug in de top van deze markt. HTC heeft er een gewoonte van gemaakt, om van elk toestel binnen deze lijn ook een mini versie uit te brengen. Deze mini varianten zijn iets kleiner en compacter dan de officiële toestellen, maar de specificaties zijn er niet minder om. Het eerste toestel dat door HTC is uitgebracht binnen de lijn One is de HTC One. Dit toestel is erg populair en de mini versie er van, de HTC One mini valt ook erg in de smaak. De opvolger van de HTC One, is de HTC One M8. Dit is een erg luxe smartphone, die alle verwachtingen overtreft. De HTC One mini 2 is hier de mini variant van en nog niet zo lang geleden door HTC uitgebracht.


Een compact toestel

Zoals we al hadden aangegeven is de HTC One mini 2 een compacter toestel, maar met goede specificaties. Het toestel is in drie verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk zilver, goud en grijs. Het toestel is snel en ook nog eens erg krachtig. Dit komt doordat het toestel is voorzien van een 1,2 GHz quadcore-processor. Het toestel draait daarnaast ook nog eens op de nieuwste versie van het besturingssysteem Android, namelijk Android 4.4.2 KitKat. Het opslaggeheugen van dit compacte toestel is behoorlijk ruim, met 16 GB. Dit opslaggeheugen is zelfs nog uit te breiden door middel van een microSD-kaart. Een camera mag tegenwoordig natuurlijk niet meer ontbreken. Het toestel heeft aan de achterkant een camera et 15 megapixels. Dit is een behoorlijke camera voor dit compacte toestel. Voor het maken van de nodige selfies, heeft de HTC One mini 2 een camera aan de voorkant met 5 megapixels. De aanschafprijs van dit verrassende compacte toestel ligt tussen de € 400,- en € 450,-.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback