Login

Muziek luisteren via de televisie

Gepubliceerd: 2016-01-28 09:45:34 | Door Smarketing | 867x bekeken |

Wat zijn de beste manieren?

Je kunt niet alleen televisie kijken op een televisie maar ook muziek luisteren. Het is mogelijk om dit via de luidsprekers te doen van de televisie maar dit zorgt niet voor de beste kwaliteit.

Home cinema set

Muziek luisteren via de televisie

Ervaar een perfecte home cinema ervaring met stijlvol geluid en een goede bass. Als je alles-in-één set aanschaft dan krijg je één of meer luidsprekers, een Blu-ray-speler en een subwoofer. Er zijn drie typen te koop: soundbars, 2.1-systemen en 5.1-systemen. Een home cinema set wordt meestal gebruikt als verlengstuk op de televisie.

Soundbar

Een soundbar is een lange speaker die de audio van een tv kan optimaliseren. Door de kleine speakers is de audio vaak niet zo goed bij een tv. Een soundbar is aan een opmars bezig. Er zitten twee of meer luidsprekers in een soundbar. Met digital sound processing (dps) wordt de output van losse voor-, midden- en achter luidsprekers geïmiteerd.

Draadloze luidspreker

Een draadloze luidspreker is een luidspreker zonder kabel die draadloos muziek kan afspelen. Draadloze luidsprekers worden steeds gewilder. De luidspreker beschikt over een ingebouwde accu of batterijen. Er zijn drie soorten draadloze luidsprekers: AirPlay, het draadloos netwerk of Bluetooth.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSmarketing


Like deze focus


Naar boven
Feedback