Login

Motorola smartwatch

Gepubliceerd: 2014-12-18 19:51:39 | Door korting | 1281x bekeken |

Motorola smartwatch

Motorola smartwatch

Als je op zoek bent naar een smartwatch van goede kwaliteit en een frisse look dan is de Motorola Moto 360 smartwatch een aanrader. Dit horloge is van hoogwaardige kwaliteit en ziet er dan ook luxe uit.

Motorola Smartwatch Moto 360

Als je op zoek bent naar een smartwatch van goede kwaliteit en een frisse look dan is de Motorola Moto 360 smartwatch een aanrader. Dit horloge is van hoogwaardige kwaliteit en ziet er dan ook luxe uit. De case van de smartwatch is van roestvrijstaal, het materiaal om op eenvoudig wijze stof en water af te kunnen stoten.

Android Wear

Zonder besturingssysteem is een smartwatch niet “smart” natuurlijk. De Moto 360 draait op Android Wear, een softwareversie die kan communiceren met smartphones en andere Android apparaten die op minimaal versie 4.3 draaien. Profiteer van de ingebouwde stappenteller, besturing van spraak en notificaties.

Stappenteller

De stappenteller kan precies bijhouden hoeveel meter je hebt afgelegd. Ook kun je gebruik maken van de hartslagmeter, erg handig als je wilt gaan hardlopen bijvoorbeeld. Uiteraard is de hartslagmeter ook voor verschillende andere sporten te gebruiken. Met deze teller kun je op eenvoudig wijze in de gaten houden of je hartslag op een goed niveau ligt. Het is belangrijk om tijdens het sporten voortdurend je hartslag in de gaten te houden, hierdoor weet je of je nog in de goede hartslagzone zit. Met de Moto 360 zie je in één oogopslag wat je actuele hartslag is, ideaal dus.

Besturing van spraak

Een andere handige functie is de spraakbesturing. Heb je bepaalde vragen dan kun je deze op eenvoudig wijze stellen. Binnen een mum van tijd krijg je het antwoord op je vraag! De vragen moeten vooralsnog wel in het Engels gesteld worden, de Nederlandse taal wordt namelijk nog niet ondersteund.

Notificaties

De Moto 360 geeft je updates over verschillende zaken. Heb je een berichtje gekregen op Facebook dan wordt je hier direct over ingelicht. Natuurlijk blijft het niet alleen maar bij Facebook, ook bij nieuwe Whatsapp berichten, e-mails of agenda afspraken krijg je een melding.
Naast meldingen bij de net genoemde applicaties kun je ook nog eens op de hoogte gehouden worden bij het ontstaan van een file op een route die je aan het rijden bent, of bij een vertraagde vlucht bijvoorbeeld.

Welke andere voordelen zijn er?

Wij hebben al kunnen lezen dat de Moto 360 veel te bieden heeft. Maar er zijn nog een aantal belangrijke voordelen die wij je graag willen vertellen. Zo kun je namelijk profiteren van een lange accuduur, je hoeft de smartwatch dus niet dagelijks op te laden. Opladen kan overigens heel eenvoudig met het oplaaddock, hiermee kun je draadloos opladen.
Een ander voordeel is de mogelijkheid om je startscherm te personaliseren. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe je start scherm eruit komt te zien.
Wil je de Moto 360 aanschaffen, dan kun je kiezen uit twee verschillende polsbanden. Je kunt namelijk kiezen tussen een zwarte en grijze kleur.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKorting


Like deze focus


Naar boven
Feedback