Login

Mooie iPhone hoesjes kopen

Gepubliceerd: 2014-04-14 12:57:51 | Door Dfeer | 1092x bekeken |

Een smartphone kan tegenwoordig niet meer zonder hoesje, zo ook de iPhone niet. Iedereen heeft wel is een dag dat hij de mobiel perongeluk laat glippen of laat vallen, of dit nou tijdens een activiteit, op het werk of school is. Het gebeurd helaas.

Een mobiele telefoon is iets wat jong en oud tegenwoordig op zak heeft. Iedereen wil bereikbaar zijn en daarom heeft vrijwel iedereen een mobiele telefoon of beter gezegd een smartphone. Alleen is het nu zo dat de mobiele telefoon van nu veel meer opties heeft dan bellen of sms’jes sturen. Het is tegenwoordig bijna vergelijkbaar met een kleine computer en daarom wordt het ook een smartphone genoemd. Op je smartphone kun je talloze apps downloaden die je kunt gebruiken. Deze apps variëren van spelletjes tot aan Skype zodat je naar elkaar kunt bellen en tegelijkertijd zie je elkaar door een camera.

Een van de bekendste smartphones is de Apple iPhone. Nadat deze op de markt kwam wilde bijna iedereen hem hebben ongeacht de prijs waarvoor hij verkocht werd. Mensen spaarden maanden lang, totdat ze de iPhone konden kopen. Maar als je zo’n dure telefoon hebt die voor het grootste deel uit glas bestaat is het verstandig als je er een hoesje om heen doet voor het geval deze op de grond valt. Vooral omdat het zo is dat het glas rondom de telefoon negen van de tien keer een barst krijgt als deze op de grond valt. Daarom is het sterk aan te raden om zo’n iPhone hoesje aan te schaffen.

Sinds de iPhone uit is zijn er meerdere versies op de markt gekomen met allemaal interne verbeteringen. Gelukkig is dat niet het geval met de buitenkant behalve aanpassingen in design is de vorm en grootte bijna hetzelfde gebleven waardoor de hoesjes op de verschillende varianten past.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback