Login

Mogelijk een 4K-display voor de iPhone 6S

Gepubliceerd: 2015-04-28 12:37:11 | Door Smarketing | 970x bekeken |

Beter dan de voorgangers

Het display van de iPhone 6S wordt nog beter dan die van de voorgangers.

Verbeterd Retina display

Mogelijk een 4K-display voor de iPhone 6S

De iPhone modellen die nu in omloop zijn maken gebruik van een retina display maar volgens de laatste geruchten is dit bijna verleden tijd. Apple voelt hevige druk door concurrenten met touchscreens die Apple voorbij streven op kwaliteit. Sharp zal daar mogelijk verandering in kunnen brengen volgens iPhone vergelijker iPhoneaanbiedingen.com. De twee bedrijven hebben al eerder samengewerkt bij de productie van beeldschermen.

Specificaties van het display


Het Japanse bedrijf heeft een uitermate goed beeldscherm in productie waar iedereen van zal watertanden. Het betreft een 5.5-inch touchscreen met een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels. Dit komt neer op een ongekende 806 pixels per inch. Dit is meer dan het dubbele aantal pixels per inch dan de iPhone 6 Plus, het iPhone toestel met de hoogste ppi.

Vorige iPhone toestellen

In juni 2007 was de eerste iPhone verkrijgbaar in de Verenigde Staten. De allereerste iPhone heet de iPhone 2G. Het eerste model werd eind van het jaar 2007 in Europa geïntroduceerd. Het tweede model dat wereldwijd verkocht werd is de iPhone 3G. Dit iPhone toestel werd in de zomer van 2008 op de markt gebracht in de Verenigde Staten. De iPhone 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S en de huidige Apple smartphone, de iPhone 6 en 6 Plus, volgden de daaropvolgende jaren.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSmarketing


Like deze focus


Naar boven
Feedback