Login

MacBook Pro Kopen

Gepubliceerd: 2014-04-28 10:21:32 | Door thisisaffil | 1213x bekeken |

MacBook Pro Kopen: Hoe haal ik het meest uit de accu

MacBook Pro Kopen

Elke laptop beschikt over een accu, maar hoe kun je nou het beste met zo'n accu omgaan? In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe jij de accu van je eigen MacBook Pro kan kalibreren, zodat je de beste accuduur hebt en de conditie van je accu ook goed blijft.

MacBook Pro Aanbieding

Een MacBook Pro kopen of ben je net de trotse eigenaar van deze mooie Apple laptop, maar wil je graag weten hoe je de interne accu het best kan kalibreren en optimaliseren. Het is belangrijk dat je deze kalibraties zo snel mogelijk uitvoert wanneer je de MacBook Pro ontvangt en ook radn we aan om dit iedere maand weer even bij te houden, zodat je accu in de beste staat blijft verkeren. De kalibratie van de MacBook pro accu duurt enkele uren, echter ben je hiervoor geen accessoires, hardware of extra software voor nodig.

Via de onderstaande stappen leggen we je uit hoe je de accu van een MacBook Pro het best kan onderhouden. Hierdoor ben je verzekert van een betere accuduur en zal je accu veel langer mee blijven gaan zonder veel capaciteit te verliezen. Ben je nog niet in bezit van een MacBook Pro? Kijk hier den voor de beste MacBook Pro aanbieding.

Instructies
Neem de stroomadapter van je MacBook Pro en druk deze in een stopcontact en verbindt de MagSafe connector met de behuizing van de MacBook Pro. Wacht daarna tot het LED lichtje in de oplader de kleur groen heeft gekregen.

Verander niks aan deze situaties voor op zijn minst twee uur. Verwijder daarna de stroomkabel. Blijf de MacBook Pro gebruiken totdat de accu volledig leeg is en de computer je waarschuw dat deze uitgaat wanneer de adapter niet wordt verbonden met de MacBook Pro.

Sla alle openstaande bestanden/documenten op en sluit alle programma’s die op dat moment draaien, zodat je geen data verliest. Laat de MacBook Pro de volledige lading van de accu opmaken, en laat deze voor vijf uur in slaapstand staan.

Verbindt de stroomadapter met de computer en zet de MacBook pro aan om het kalibratieproces te voltooien.   


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieThisisaffil


Like deze focus


Naar boven
Feedback