Login

Iphone hoesjes, ze zijn er in alle sorten en maten

Gepubliceerd: 2016-11-24 09:18:43 | Door Femke Nijkerk | 1675x bekeken |

Er zijn eindeloze kleuren combinaties en andere printen te krijgen. De siliconen hoesjes maar ook de plastic en leren flipover hoesjes zijn enorm populair. de hoesjes hebben allemaal een perfecte pasvorm en sluiten overal perfect aan. de knoppen zijn nog goed te bedienen en gaan niet kapot omdat ze bijvoorbeeld worden geklemd door het hoesje. Wilt u een leren flipover hoesje om uw telefoon volledig te beschermen of toch maar een siliconen anti slip hoesje, het is allemaal mogelijk en in verschillende kleuren. Wilt u een multifunctioneel hoesje? Dat is ook mogelijk. Neem bijvoorbeeld het flipover hoesje met handige opberg vakjes voor al uw pasjes en losgeld.

Functies van een hoesje. Een hoesje kan meerdere functies hebben. De 1e functie is natuurlijk het goed beschermen van uw smartphone. verder is het mogelijk dat het hoesje beschermt tegen stralingen. Uw telefoon straalt continue stralingen uit die bijvoorbeeld uw nachtrust kunnen verstoren. Dankzij dit anti stralingen hoesje is dit geen probleem meer. Het hoesje houdt alle stralingen tegen die uw nachtrust kunnen verstoren. Heeft u geen last van deze verstoringen maar heeft u een hoesje nodig waarmee u makkelijk uw sport kunt beoefenen? Neem dan de sportarmband. Dit hoesje is verkrijgbaar in meerdere kleuren en het is een universele band dus elk soort telefoon past erin. Ook een waterdicht hoesje kan perfect je smartphone beschermen.

Waarom een hoesje. Heel veel mensen zeggen dat ze geen hoesje nodig hebben omdat het hun telefoon minder mooi zou maken . Tegenwoordig zijn er genoeg  hoesjes dus bij iedereen past er wel een. De hoesjes zijn heel licht en van sterk materiaal zodat er vaak niet een gevoeld wordt dat er een hoesje omheen zit. Ook went een hoesje heel gauw omdat u dagelijks uw telefoon gebruikt. In het begin zal het misschien wat raar aanvoelen maar dat went. U zult heel blij zijn als u uw telefoon per ongeluk toch een keer laat vallen en er zit geen barst in dankzij het hoesje dat u heeft gekozen.

Zie op Myxlshop een groot aanbod aan diverse hoesjes: http://www.myxlshop.nl/apple-accessoires/


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback