Login

iPhone 6 zal de wereld doen verbazen

Gepubliceerd: 2014-07-24 07:25:15 | Door Sanneb | 1200x bekeken |

De beste Smartphone ooit!

Er is nog geen enkel detail officieel bekend gemaakt, toch weet de hele wereld al hoe de iPhone 6, vermoedelijke naam, eruit zal gaan zien. Het is alweer de 8ste generatie die Apple op de markt brengt en elk jaar heeft Apple laten zien dat zij alleen producten op de markt brengt die voldoen aan de hoge kwaliteitseis die zij stellen aan haar producten.

IPhone 6: Ongekend geniaal!

Al jaren achtereenvolgens heeft Apple met deze strategie bewezen dat het iedere keer weer een overweldigend succes heeft. De meeste smartphone fabrikanten kunnen alleen maar dromen over het geen wat Apple heeft gepresteerd en hoogstwaarschijnlijk nog in de toekomst gaat presenteren. Niet voor niets wordt de iPhone 6 door velen nu al bestempeld als de beste Apple smartphone ooit.


Verwachtingen rondom de iPhone 6

Als Apple hetzelfde patroon vasthoudt zoals de afgelopen twee jaar. Zal de iPhone 6 in september van dit jaar bekendgemaakt worden. De nieuwe iPhone zal dan een release datum hebben aan het eind van september of begin oktober. Dit is het scenario als Apple het patroon volgt van de afgelopen twee jaar. Dit wil niet betekenen dat Apple hiervan kan afzien. In het verleden heeft het Amerikaanse bedrijf al vaker gewisseld van presentatie datums. Het is overigens niet eens bevestigd dat Apple dit jaar met een nieuwe iPhone komt. Tussen de iPhone 4 en de iPhone 4s zat namelijk 16 maanden, terwijl iedereen altijd denkt dat Apple elk jaar een nieuwe iPhone presenteert.


Groter beeldscherm voor de iPhone 6

Alle geruchten melden wel iets over de mogelijke groter van de iPhone 6. In de geruchten wordt uitgegaan dat Apple het beeldscherm van de iPhone 6 zal vergroten om niet achterop te raken bij de concurrentie die massaal smartphone produceren met een groot beeldscherm. Apple heeft in een interne presentatie bekend gemaakt dat de vraag naar een iPhone met een groter display enorm is. Als de geruchten waar zijn is Apple bezig met het produceren van twee iPhone 6 modellen, ééntje met een 4,7 inch display en ééntje met een 5,5 inch display. De displays van de iPhone 6 moeten daarnaast geproduceerd worden van saffier kristal. Dit is een extreem harde mineraal die bijna niet kapot te krijgen is. De kosten voor de productie zijn wel 10 keer zo duur maar dan heb je ook een beeldscherm die glashelder is en niet kapot te krijgen is.


Update: Er is alle tijd uitgegaan dat het display van massief saffier gemaakt is, maar nieuwe tests wijzen uit dat dit niet het geval is. Massief saffier is extreem kostbaar en heel moeilijk te produceren voor een grote oppervlakte. Apple lijkt hierdoor gekozen te hebben voor gelamineerd saffier, dit is een glaslaag met aan beide kanten een laag saffier.


Apple verwacht recordaantal verkopen

Als The Wall Street Journal het bij het rechte eind heeft verwacht Apple een recordaantal iPhone 6 modellen te verkopen. De hoogwaardige krant weet te melden dat Apple tussen de 70 en 80 miljoen exemplaren heeft besteld van de iPhone 6. Het betreft een totaal aantal, deze aantallen is niet opgesplitst in de twee modellen die voorkomen in de geruchten. Apple lijkt met deze enorme bestelling te willen voorkomen dat hetzelfde scenario zich gaat afspelen bij de iPhone 5s. Dit toestel verkocht zo goed dat het een tijdje niet meer leverbaar was waardoor er een levertijd ontstond. Met de genoemde aantallen hoopt Apple dit te voorkomen.


Iphone 6 voorzien van een notificatielampje

Recent opgedoken beeldmateriaal heeft weer een nieuw gerucht in de wereld geholpen. Het betreft een notificatielampje aan de achterzijde van het toestel. Uit het gelekte beeldmateriaal is op te maken dat de iPhone 6 mogelijk een lichtgevende module heeft. Deze module is geplaatst op de plek waar het logo van Apple prijkt. Dit staat in lijn met de lichtgevende logo's van Apple's Mac Books.
Deel:

Tags:

Reacties


Kroma | 2014-07-24 10:14:38

Ben echt zeer benieuwd wat het gaat worden, Apple kennende wordt het weer iets speciaals !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback