Login

Diefstal voorkomen met een gps tracker

Gepubliceerd: 2014-10-20 08:59:11 | Door joran | 912x bekeken |

Voorkom diefstal met een gps tracker

Diefstal voorkomen met een gps tracker

Geef dieven het nakijken met een gps tracker. Wij leggen in dit artikel op een eenvoudige manier uit hoe een volgsysteem werkt en welke geschikt is voor u.

Diefstal voorkomen met een gps tracker

Diefstal voorkomen met een gps tracker

Jaarlijks worden er honderdduizenden fietsen, auto’s en scooter gestolen. Volgens de politie gebeurt dit zelfs op klaarlichte dag als iedereen toekijkt. Je kunt de gemiddelde dief niet tegenhouden, die steelt deze spullen toch wel. Wel kun je ervoor zorgen dat de goederen makkelijk te traceren zijn, zodat u deze terugvind of de politie kan informeren over de locatie. Een gps tracker is een handig hulpmiddel hierbij en in dit artikel leggen we uit hoe een dergelijk volgsysteem is te gebruiken.

Wat is een gps tracker?
Een gps tracker is een apparaat dat kan worden gebruikt om goederen, personen of dieren te traceren via het gps netwerk. Hierbij word gebruik gemaakt van de radiogolven die gps satellieten uitzenden. Door een ingebouwde gps ontvanger kan het tracking systeem deze opvangen en met een moeilijke wiskundige formule de coördinaten van de locatie berekenen. Doordat gps trackers op het gsm netwerk zijn aangesloten kunnen ze de locatie doorsturen naar de eigenaar. Deze word vervolgens afgezet tegen een plattegrond, bijvoorbeeld van google maps, en hij of zij weet waar de goederen zich bevinden.

Welke gps tracker is geschikt?
Er zijn verschillende soorten gps trackers op de markt, het hangt dus volledig af wat je zoekt of welke goederen, personen of dieren je wilt traceren. Indien er meerdere toepassingen van tracering zijn dan is deze tracker misschien wel iets voor u. Hij is klein en compact en daarmee makkelijk mee te nemen op diverse locaties. U kunt het apparaat eenvoudig vastmaken aan de riem van een hond of persoon en bevestigen op metalen oppervlakten door de magneetstrip die is ingebouwd in het omhulsel.

Word niet langer de dupe van diefstal en voorkom die schadepost! Met een gps tracker zul ook jij niet meer op de koffie komen van criminele die uit zijn op uw spullen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieJoran


Like deze focus


Naar boven
Feedback