Login

Zal ik mijn Samsung telefoon laten repareren?

Gepubliceerd: 2016-03-14 14:23:08 | Door Lisa | 774x bekeken |

Zal ik mijn Samsung telefoon laten repareren?

Bijna niets is zo vervelend dan wanneer je je telefoon uit je handen laat glippen, je raapt je telefoon en ja hoor: een barst. Dit is 1 van de vele problemen die zich voor kunnen doen bij een telefoon. Wanneer je telefoon kapot is heb je 3 opties: je kapotte telefoon blijven gebruiken, een nieuwe toestel kopen of je telefoon laten maken. In dit artikel kan je alles lezen over telefoonreparaties, zo kan jij ontdekken of je de telefoon wilt laten repareren.

Besluiten om je telefoon te laten repareren

Je telefoon blijven gebruiken met schade is uiteraard een optie, vaak echter niet echt een bevredigende optie. Je telefoon werkt niet zoals je wilt dat het werkt en dit zorgt vaak voor veel ergernissen.  Een nieuw toestel kopen kan uiteraard ook een mogelijkheid zijn, dit heeft echter een aantal nadelen: denk aan de extra kosten en de beïnvloeding op het milieu. De laatste optie is het repareren van je huidige telefoon.

Voordelen van een reparatie

Het laten maken van je toestel is op veel gebieden voordelig. Er zijn zowel voordelen voor jou als voor de algemene samenleving. Redenen voor jou om je telefoon te laten maken:

  • Je bespaart de kosten voor een nieuwe telefoon. De kosten voor een nieuwe telefoon bedragen vaak meer dan de kosten van een reparatie;

  • Wanneer je toch van je telefoon af wilt kan je er ook voor kiezen om je telefoon alsnog eerst te laten repareren. Waarom? Voor een hele telefoon kan je meer geld krijgen dan voor een beschadigde. Uiteraard verschilt dit wel met het niveau van de beschadiging;

  • Ben je bang dat je de Samsung lang kwijt bent? Niet nodig. Een gemiddelde reparatie duurt ongeveer een halfuurtje. Daarna is je telefoon weer als nieuw en kan je ‘m weer met veel plezier gebruiken;

  • Vaak ontvang je op de reparatie garantie, zo hoef je niet bang te zijn dat er fouten worden gemaakt tijdens de reparatie door de monteur;

  • Het milieu vervuild sterk door al het elektronische afval wat er wereldwijd wordt geproduceerd. Hierdoor ontstaan er in bepaalde delen van de wereld zware gezondheidsproblemen.  Door een reparatie van een telefoon verlengt de levensduur van het toestel. Wanneer een groot aantal mensen besluit om een telefoon eerst te laten repareren, kan het elektronische afval wat dagelijks wordt geproduceerd terug gebracht worden naar een gunstiger niveau.

Verschillende soorten reparaties

Misschien vraag je je wel af of ook jou Samsung toestel gerepareerd kan worden. Het antwoord is ja. Smartphone Repairs maakt alle Samsung modellen, ook de allernieuwste toestellen. Voor veel soorten samsung reparaties kan je hier terecht. Toestellen met waterschade, toestellen zonder wifi, zonder netwerk of met een kapot scherm kunnen allemaal gemaakt worden. Ook complexere problemen met het moederbord of met de data recovery kunnen worden gemaakt. De prijs per reparatie wordt beïnvloed door de onderdelen die er voor nodig zijn en voor de complexiteit van de reparatie.  Woon je niet in de buurt van een winkel? Dan kan het lastig zijn om je toestel langs te gaan brengen. Gelukkig kan je het toestel tegen verzendkosten ook opsturen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback