Login

Onbeperkt Bellen

Gepubliceerd: 2014-01-03 19:35:39 | Door franceska | 1443x bekeken |

Onbeperkt Mobiel Bellen

Op dit moment zijn er 5 providers die onbeperkt bellen aanbieden. Deze providers zijn en blijven waarschijnlijk niet de enige. Steeds meer providers komen met onbeperkt bellen. Zelfs op prepaid wordt hier veel meer mee gedaan.

Onbeperkt bellen

Onbeperkt Bellen

Wat betekent onbeperkt bellen eigenlijk? Onbeperkt bellen in Nederland zien we steeds vaker terugkomen, maar wat betekent het? De betekenis is dat wij onbeperkt kunnen bellen naar alle aanbieders in Nederland. Ook onbeperkt bellen naar alle vaste nummers zit hierin. We kunnen alleen niet naar betaalde servicenummers onbeperkt bellen. Denk hier aan 0900 nummers. Deze nummers nemen altijd extra kosten met zich mee en zo ook wanneer jij daarheen belt met een onbeperkt bellen abonnement.

Onbeperkt bellen bij KPN
KPN heeft nieuwe abonnementsvormen geïntroduceerd. De Alles-in-één abonnementen. Hierbij heb je onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en onbeperkt internet.  KPN levert onbeperkt bellen naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland. Dus ook telefoonnummers die bij een andere provider zitten dan KPN. Echter heeft KPN wel een aantal voorwaardes in het abonnement gesteld. Zo zijn 0900 nummers en andere service nummers waarvoor je extra geld moet betalen. Maar dit zijn niet de enige voorwaardes die KPN stelt. Zo mag je bijvoorbeeld het abonnement niet gebruiken als een babyfoon, of een belhuis oprichten met een KPN abonnement.

Onbeperkt bellen bij Vodafone
Ook Vodafone bied onbeperkt bellen binnen Nederland. Dit zijn de Vodafone RED abonnementen. Alleen de Vodafone RED Essential bied geen onbeperkt bellen. Deze bundel geeft je echter maar 400 minuten. Vodafone RED, RED Super en RED Plus bied wel onbeperkt bellen binnen Nederland, uitgezonderd 0900 en andere betaalnummers. Bij Vodafone mag je net zoals bij KPN het abonnement niet openstellen voor belhuizen of gebruiken als een babyfoon. Met Vodafone RED Plus kan je ook onbeperkt bellen als je in het buitenland bent. Dit abonnement kan je gebruiken in 43 voordeellanden in de wereld die Vodafone gespecificeerd heeft op zijn website. Wanneer je in 1 van deze landen bent, kan je nog steeds onbeperkt bellen naar Nederlandse nummers. Vodafone heeft deze abonnementen ook in een sim only zitten, waardoor je niet hoeft te betalen voor een telefoon.

Onbeperkt bellen met Simpel
Simpel heeft als enige sim only provider onbeperkt bellen. Je kan bij Simpel alleen maar sim only’s afsluiten. Simpel doet hier een slimme zet, en zet daarbij ook zijn concurrenten buiten spel. Het is goedkoop en goed! Er zit geen maximum aantal belminuten in het abonnement, maar 0900 en andere betaalde nummers zijn niet onbeperkt. Ook Simpel heeft een aantal voorwaarden gesteld voor het onbeperkt bellen. Maar wanneer je de simkaart van Simpel gewoon blijft gebruiken in een telefoon, is er niet heel veel aan de hand. Je mag hier bijvoorbeeld je abonnement ook niet gebruiken als babyfoon of voor commerciële doeleinden. 

Onbeperkt bellen bij Robin Mobile
Robin Mobile is de enige provider die echt alles onbeperkt heeft. Van onbeperkt bellen tot onbeperkt internetten. Wanneer je een pakket neemt bij Robin Mobile mag je overal onbeperkt gebruik van maken. Je kan zoveel gebruiken als dat je maar zelf wilt. Uiteraard zijn de 0900 nummers en andere betaalnummers uitgesloten van onbeperkt bellen, en die zal je dus ook moeten betalen. Maar zolang je de simkaart van Robin Mobile in je toestel laat, heb je eigenlijk geen last van de voorwaarden die zijn opgenomen. Je kan dan dus echt onbeperkt gebruik maken van alle opties in je abonnement. 

Onbeperkt bellen bij T-Mobile
T-Mobile heeft ook een onbeperkt bellen abonnement. Bij T-Mobile kan je een abonnement samenstellen die bij jou past. Zo ook kan je kiezen voor onbeperkt bellen. Hierbij zit geen limiet qua belminuten, maar er zit ook bij T-Mobile voorwaardes aan het abonnement vast. Je mag er geen misbruik van maken zoals het abonnement gebruiken als een babyfoon, of voor commerciële doeleinden gebruiken. 0900 nummers en andere betaalde servicenummers zijn niet onbeperkt te bereiken, en deze zal je dus moeten betalen wanneer je die belt. Bij T-Mobile heb je alle mogelijkheden tot je beschikking wat voor jou een perfecte abonnement maakt. Afgesteld op jouw wensen.


Deel:

Reacties


Bergje hansen | 2014-09-03 14:08:13

Beste Franceska, Ik zie dat Tele2 ook een onbeperkt abonnement aanbiedt nu. Ik las ook op bestemobieleproviders.nl (http://bestemobieleproviders.nl/8-beste-mobiele-providers/86-telefoon-providers-met-onbeperkt-bellen) dat Tele2 het beste onbeperkt abonnement heeft. Blijkbaar is een onbeperkt abonnement goedkoper bij 320 belminuten maandelijks bellen.

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback