Login

Onbeperkt Bellen

Gepubliceerd: 2014-09-18 09:32:06 | Door franceska | 891x bekeken |

Onbeperkt bellen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten telefoonabonnementen. Dit komt er omdat er verschillende providers zijn die allemaal hun eigen aanbieding hebben, omdat er veel verschillende telefoons zijn die allemaal hun eigen waarde vertegenwoordigen en omdat er de keuze is tussen sim only abonnementen en abonnementen waarmee je een nieuwe telefoon kunt financieren. Hieronder worden verschillende providers uitgezet die onbeperkt bellen aanbieden en worden verschillende abonnementen vergeleken. Hierdoor kun je uiteindelijk je eigen keuze maken als je op zoek bent naar een nieuw abonnement voor je telefoon.

Providers

Onbeperkt Bellen

Er zijn veel verschillende soorten providers die allemaal hun eigen telefoonabonnementen aanbieden. Zo heb je de grote jongens als Vodafone, KPN, Ben en Ziggo die allemaal proberen erg voordelige aanbiedingen te hebben voor de klanten. Met een sim only abonnement neem je een abonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt, met een gewoon abonnement neem je meestal een telefoon bij. Uiteraard zijn de kosten per maand van laatstgenoemde hoger, aangezien je hiermee een groot deel van je nieuwe telefoon kunt financieren. Bij een sim only abonnement krijg je er geen telefoon bij, dan gebruik je een oude of moet je gewoon een nieuwe telefoon zelf kopen. Onder andere Robin Mobile, Vodafone, Tele 2 en Youfone bieden een onbeperkt bellen abonnement aan. Hiermee kun je voor een bepaald bedrag zo veel bellen als je wil. Vaak kun je hierbij ook kiezen om onbeperkt te sms’en of onbeperkt erbij te internetten. 

Abonnementen vergelijken

Verschillende providers bieden allemaal hun eigen onbeperkt bellen abonnement aan. De prijs wordt vastgesteld voor de duur van het abonnement, de marktwaarde van de telefoon en het aantal belminuten, sms’jes en de grootte van je databundel. Zo kost een iPhone 5s abonnement vanzelfsprekend meer dan een abonnement van de iPhone 4. Hetzelfde geldt voor een Samsung Galaxy s4 in vergelijking met een Samsung Galaxy s3. Bij de sim only abonnementen verschilt het vooral bij onbeperkt bellen abonnementen door wat je erbij neemt. Wil je ook onbeperkt internet erbij, of maar een klein beetje internet? En hoe zit het met de sms’jes? Dit alles bepaald wat voor de beste optie is voor een onbeperkt bellen abonnement. Robin Mobile is de enige provider die onbeperkt bellen, onbeperkt sms’en en onbeperkt internetten in 1 abonnement aanbiedt. Dit is erg bijzonder, want de meeste providers doen dit niet. Maak dus snel je keuze!


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback