Login

Hoe gaat cloud printing te werk?

Gepubliceerd: 2015-06-02 11:28:36 | Door Sanneb | 872x bekeken |

In dit artikel leest u alles over cloud printing!

Smartphones en tablets hebben bijna nooit een eigen printsysteem en als ze er eentje hebben dan wordt het systeem nauwelijks ondersteunt door printers. De vraag is dan hoe kun je in godsnaam printen vanaf een apparaat dat eigenlijk niet kan afdrukken? Het antwoord is heel simpel: cloud printing!

Smartphones en tablets zijn voortdurend in ontwikkeling, dat hoort bij de identiteit van de apparaten. Het zijn de vervangers van notebooks en desktops en het zijn de constante metgezellen in het dagelijkse zakenleven. Echter ontbreekt het aan één essentieel dingen bij de smartphones en tablets: de mogelijkheid om documenten te printen. Ondanks dat er in de huidige samenleving heel veel situaties ontstaan waar iemand een afgedrukt exemplaar nodig heeft van een bepaald document is het nauwelijks mogelijk om te printen vanaf je smartphone of tablet.

De meeste documenten die men tegenwoordig direct nodig heeft in hard copy betreffen contracten, archiefstukken of vouchers. Dit is het moment waar cloud printing in het leven geroepen wordt. Met deze revolutie is het mogelijk om vanaf je smartphone, tablet, notebook of desktop te printen op elke printer die beschikt over cloud printing. Het is nog een relatief nieuw fenomeen maar je zult zien dat op ten duur alle bedrijven in binnen- en buitenland beschikken over cloud printing. Het enige wat je nodig hebt voor cloud printing is Wi-Fi of Bluetooth.

Stuur het document dat je moet printen naar de printer via de cloud. Bij de Kyocera printer kun je het document uit de cloud halen en het direct printen. Eigenlijk kan een kind de was doen. Printen is nog nooit zo makkelijk geweest vanaf je smartphone, tablet, desktop of notebook.

Meer lezen over cloud printing? Kijk de op deze website!


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback