Login

Het uiterlijk en nieuwe functies van de iPhone 6

Gepubliceerd: 2014-09-30 11:57:32 | Door gna1983 | 1151x bekeken |

Het uiterlijk en nieuwe functies van de iPhone 6

Het uiterlijk van de nieuwe iPhone is anders dan wat we gewend zijn bij de iPhone modellen. Er zijn maar een gering aantal wijzigingen aan het uiterlijk gemaakt vanaf de iPhone 4. De iPhone 6 heeft afgeronde hoeken en randen. Er was bij de vorige iPhones sprake van strakkere hoeken. De dunnere randen zorgen ervoor dat de grootte van de iPhone niet zo sterk ontwikkeld is als het beeldscherm. De iPhone 6 en 6 Plus zijn verkrijgbaar in drie kleuren; Space Gray, Gold en Silver.

Nieuwe functionaliteiten

De nieuwe functionaliteiten in de iPhone 6 moeten de nieuwe iPhone van de concurrenten onderscheiden. Dat werd ook verwacht van Apple. De meest belangrijke specs van de telefoon is de A8 processor en vingerafdrukscanner.

iPhone 6 camera
De iPhone 6 camera aan de achterzijde steekt wat uit. 8 MP heeft de iPhone 6 camera. Dat is hetzelfde als de iPhone 5S. Video’s en foto’s  kunnen met de iPhone 6 camera nog beter gemaakt worden. Video’s worden opgenomen in HD. 1,2 MP heeft de iPhone 6 camera aan de voorzijde van de iPhone 6.

iOS8 en de iPhone 6
Het nieuwste model is tegelijk uitgebracht met iOS 8. iOS 8 is het allerlaatste besturingssysteem van Apple. In het iOS8 zitten de apps Healthkit en Homekit verwerkt. Om de gezondheid in de gaten te houden kan met Healthkit gebruikt worden. Apparaten in de woning kunnen bestuurd worden met Homekit.

Saffierglas en de iPhone 6
De iPhone 6 wordt niet geleverd met saffierglas. Dit gaat tegen alle geruchten in. Door het saffierglas is het touchscreen vele malen sterker. Het is extra sterk en kan beter tegen krassen. Saffierglas is 10 keer sterker dan gewoon glas.

NFC Technologie
De iPhone 6 beschikt over NFC technologie. Betalingen kunnen met deze chip via de nieuwe iPhone gedaan worden. In OV-passen wordt de dezelfde technologie bijvoorbeeld ook gebruikt.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieGna1983


Like deze focus


Naar boven
Feedback