Login

De Apps die je als student moet hebben

Gepubliceerd: 2015-08-27 11:42:14 | Door WPlugers | 1008x bekeken |

Ga jij binnenkort studeren? Dan kun jij wel wat tips gebruiken. Deze apps zullen je door het begin van je studententijd heen helpen.

Op dit moment zijn er door heel Nederland introweken voor studenten. Het duurt dus niet lang meer voordat de nieuwe lichting studenten begint aan hun studentenleven. Ben jij zo’n student? Dan voel ga jij je vast in het begin soms wat radeloos voelen. Het is ook niet niks om voor het eerst te gaan studeren, op jezelf te wonen en uit te kijken naar een eventuele stage buitenland! Deze Apps zullen de eerste weken van je studie zeker van pas komen.

Studentenkookboek


Deze App zorgt ervoor dat je altijd inspiratie hebt voor een goedkope en simpele maaltijd. Dus wanneer je nog geen keukenprinses bent kun je er met deze App een worden. Tevens zijn de gerechten ook voedzamer dan de meeste pizza of patat. Maak indruk op je huisgenoten voor €8,99.

Spent!


Over je huisgenoten gesproken, houd goed bij wat iedereen betaalt! De App Spent! helpt je hiermee. De App geeft een duidelijk overzicht van wat iedereen heeft betaalt en wie nog geld krijgt van iemand. Tot vier personen is de App gratis te downloaden. 

De Studentenapp


Deze App geeft een handig overzicht over alles wat voor studenten relevant is, met als hoogtepunt het aantal dagen totdat je studiefinanciering binnenkomt. Daarnaast kun je in de App ook nieuws lezen en vertragingen van de trein bijhouden. 

Week Calendar


Naast een actief studentenleven is studeren op zich helaas ook nodig. Met Week Calendar heb je geen papieren agenda meer nodig. Deze App houdt je deadlines en afspraken voor je bij zodat je nooit meer iets over het hoofd ziet. Week Calendar kun je downloaden voor €1,99. 

Google Translate 


Lastige verslagen in het Engels of Duits worden een stuk gemakkelijker te schrijven met Google Translate. Deze gratis App kan meer dan 60 talen aan en je kunt zelfs ingesproken berichten vertalen. Ook handig als je een buitenlandse vakantieliefde hebt! 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWPlugers


Like deze focus


Naar boven
Feedback