Login

Gaat u ook voor de iPhone 5S?

Gepubliceerd: 2014-02-28 08:45:12 | Door RickdeJ | 1187x bekeken |

Gaat u ook voor de iPhone 5S?

Als de einddatum van je contract nadert...

Je kent het vast wel. De twee jaren van je abonnement zijn weer omgevlogen en voor je het weet sta je weer voor de keuze: abonnement verlengen bij je huidige provider of overstappen? En mocht je blijven: neem je een nieuw flitsend toestel of ben je nog tevreden met je huidige apparaat en kies je voor het voordelige sim-only alternatief?

Tevreden met je toestel of enthousiast over een nieuwe?

Gezien de kwaliteit van de huidige toestellen is de optie om de volgende 1 of 2 jaar goedkoop te bellen met een sim-only abonnement helemaal niet zo verkeerd. Stel je hebt een iPhone 4S in bezit die nog prima bevalt (ze worden nog steeds verkocht overigens) dan zou je dit best kunnen overwegen en maandelijks aanzienlijk minder kunnen gaan betalen.

Harder, better, faster, stronger!

Maar ben je, zoals velen onder ons, snel onder de indruk van de nieuwste toestellen met hun verbluffende capaciteiten dan wil je natuurlijk een nieuwe telefoon! Vaak zul je dan, als het toestel pas geïntroduceerd is, een bedrag moeten betalen voor de aanschaf van je telefoon naast je abonnementskosten. Dit lijkt soms een flinke investering, maar als je huidige telefoon verkoopt heb je dat bedrag eenvoudig terug verdiend. De iPhone 4S uit het voorbeeld kun je momenteel nog wel verkopen voor  rond de 150-200 euro, mits in goede staat uiteraard! En de aanschafprijzen dalen na enkele maanden al snel en bij de meeste providers kun je het toestel al gratis krijgen bij je abonnement.

Vergelijken is besparen


Als je de keuze hebt gemaakt wat betreft verlengen en welk toestel je zou willen hebben rest de vraag waar je het contract gaat afsluiten. Om het voor de gebruiker gemakkelijk te maken zijn daar de tientallen vergelijkingssites voor in het leven geroepen. al binnen een paar klikken kies bij welke provider jij je toestel het goedkoopst kunt krijgen of waar je de minste abonnementskosten betaalt. Dit kan zelfs tientallen euro's schelen per maand! Ga dus niet blind ergens op af, maar vergelijk de prijzen eerst maar rustig voor je over gaat tot aankoop. Dan zul je zien dat zelfs de iPhone 5S niet zo kostbaar hoeft te zijn als dat we denken...


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Apple iPhone 5s Dock - Docking station - for iPhone 5, 5s

Apple iPhone 5s Dock - Docking station - for iPhone 5, 5s kopen

Vond u "Gaat u ook voor de iPhone 5S?" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
MobiGear Bumper Case Zwart voor Apple iPhone 5S / 5

MobiGear Bumper Case Zwart voor Apple iPhone 5S / 5 kopen

Vond u "Gaat u ook voor de iPhone 5S?" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRickdeJ

RickdeJ


Like deze focus


Naar boven
Feedback