Login

Ga voor de Galaxy s5 mini!

Gepubliceerd: 2014-08-27 14:44:08 | Door Sanneb | 1075x bekeken |

De galaxy s5 mini is vanaf heden te koop!

Samsung heeft onlangs de Galaxy s5 mini op de markt gebracht. het kleinere broertje van de Galaxy s5 heeft dezelfde functies en tools als zijn grote broer. het grote verschil zit hem in de afmetingen van het toestel. In dit artikel leest u meer over deze smartphone.

Ga voor de compacte versie!

Bijna precies een jaar na de lancering van de Galaxy S4 Mini, heeft Samsung de Galaxy S5 Mini geïntroduceerd. Het is vandaag de dag min of meer een gewoonte om een mini-versie van het vlaggenschip te lanceren en hierdoor werd er al in een vroeg stadium gespeculeerd over de compacte versie van het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Bekijk hier de website van de Galaxy s5 mini!

Samsung heeft de Galaxy S5 Mini aangekondigd, de smartphone is kleiner en goedkoper dan het vlaggenschip de Galaxy S5. In de geruchten rondgang leek het er een tijdje op dat Samsung niet met de Galaxy S5 Mini zou komen maar met de Samsung Galaxy Dx. Dit kwam omdat er op een officiële website van het Zuid-Koreaanse bedrijf een pagina tijdelijk te zien was met een toestel die deze benaming had. Waarschijnlijk heeft Samsung iedereen daarmee willen misleiden want uiteindelijk is het bedrijf toch gekomen met de Galaxy S5 Mini. Het is volgens analisten een betere koop dan zijn grotere broer ondanks dat een flink aantal specificaties gedowngraded zijn.


De smartphone is voorzien van een 4,5 inch Super AMOLED display die alle kleuren rijkelijk en levendig overbrengen. Het toeste lwordt aangedreven door een 1,4GHz quad-core processor, die ondersteund wordt door 1,5GB aan werkgeheugen. De interne opslagcapaciteit is 16GB maar zoals we gewend zijn van Samsung heeft de Galaxy S5 Mini ook een microSD-kaartslot waarmee het geheugen via een externe microSD-kaart uitgebreid kan worden.

Het grote voordeel van de compacte versie is dat Samsung heel veel functies van het vlaggenschip in tact heeft gelaten bij de mini-versie. Zo is de Galaxy S5 Mini uitgerust met een vingerafdrukscanner, hartslagsensor en de Ultra Power Saving Mode. Doordat het Zuid-Koreaanse bedrijf deze functies in tact heeft gelaten bij de productie wordt het toestel door veel analisten aangemerkt als betere koop dan de Galaxy S5. Vooral het formaat van de Samsung Galaxy S5 wordt positief bevonden.

Het verschil in formaat tussen beide smartphones is hetgeen waarom meer consumenten zullen gaan kiezen voor de Galaxy S5 Mini i.p.v. het vlaggenschip van Samsung. Het vlaggenschip heeft wel betere specificaties maar omdat het formaat voor velen te groot is zullen meer consumenten neigen naar de Samsung Galaxy S5 Mini.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback