Login

Features op de Galaxy S5 van Samsung

Gepubliceerd: 2014-07-31 12:54:29 | Door RBOnline | 1127x bekeken |

Wat is er nieuw aan de Samsung Galaxy S5?

De Samsung Galaxy S5, het nieuwste toestel van Samsung, ligt inmiddels al weer enkele maanden in de winkels en honderdduizenden mensen hebben het toestel in hun bezit. Als we het toestel vergelijken met eerder verschenen smartphones van Samsung is er niet super veel veranderd aan het toestel. Wel heeft Samsung de belangrijkste functies aangepakt en geoptimaliseerd, waaronder bijvoorbeeld enkele belangrijke nieuwe functionaliteiten.

De belangrijkste functionaliteiten

Features op de Galaxy S5 van Samsung

Natuurlijk draait de Galaxy S5 op de nieuwste versie van Android, welke perfect werkt in combinatie met de Galaxy S5. Het lijkt alsof beiden voor elkaar gemaakt zijn. Een belangrijke functionaliteit die op de S5 centraal staat is de Health App. Deze applicaties biedt een compleet nieuwe dimensie aan het toestel, speciaal gericht op gezondheid en fitness. Tal van nieuwe apps zijn dan ook te gebruiken in combinatie met verschillende workouts. De Health App registreert alle data, waarna je deze makkelijk kunt interpreteren.

Wat inmiddels ook bekend is, is de vingerafdrukscanner op de Galaxy S5, waarmee je het toestel met een simpele vingeraanraking kunt ontgrendelen. Geen pincode meer nodig en meerdere vingerafdrukken in te stellen.

De camera van 16- megapixels kent daarnaast ook wat nieuwe functionaliteiten, waardoor je nog betere foto’s kunt schieten. Denk bijvoorbeeld aan Auto Focus en gezichtsherkenning. Daarnaast kan de lens ontzettend snel scherpstellen, waardoor je super snel scherpe foto’s kunt schieten.

Wanneer je de Galaxy S5 wil kopen, kun je terecht bij alle Nederlandse telecom providers. De prijzen van het toestel lopen sterk uiteen, dus zorg dat je prijzen vergelijkt.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRBOnline


Like deze focus


Naar boven
Feedback