Login

Draadloos opladen iPhone 4–iPhone 4S

Gepubliceerd: 2014-12-06 15:33:02 | Door korting | 1167x bekeken |

Draadloos opladen iPhone

Draadloos opladen iPhone 4–iPhone 4S

Wellicht ben je bekend met de vele accessoires die je kunt aanschaffen en gebruiken voor je iPhone. Heb je echter ook al eens gehoord over draadloos opladen?

iPhone 4 | 4S | 5 | 5S draadloos opladen

Wellicht ben je bekend met de vele accessoires die je kunt aanschaffen en gebruiken voor je iPhone. Heb je echter ook al eens gehoord over draadloos opladen? Deze vrij nieuwe techniek is nu ook beschikbaar voor de “gewone” consument. Draadloos opladen maakt je leven een stuk makkelijker, want het prutsen met kabeltjes wordt verleden tijd. Je hoeft slechts één keer een kabeltje aan te sluiten, vervolgens kun je genieten van draadloos opladen.


Wat krijg je?

Als je kiest voor een draadloos oplaadsysteem, wat krijg je dan? Het pakket bestaat uit meerdere onderdelen, wij zetten ze graag even op een rij voor je.


- Laadstation
- USB kabels (kort en lang)
- Adapter voor het stroomnet
- Case in kleur naar keuze


Wat moet je doen als je de spullen in huis hebt? Allereerst moet het laadstation aangesloten worden. Dit kan op het stroomnet met de bijgeleverde adapter. Het is echter ook mogelijk om het laadstation op je computer aan te sluiten. Enige vereiste hiervoor is dat je computer of laptop over een USB poort moet beschikken. Zodra je het laadstation hebt aangesloten kan het draadloos opladen beginnen. Leg hiervoor je iPhone op het laadstation, de rest gaat helemaal vanzelf!


Kleuren

De case die wordt meegeleverd is te koop in verschillende kleuren. Dat is best handig, want de één houdt van wit en de andere van roze. Kies de kleur die bij je past!

Iphone 4 en 5

Hoe weet je of jouw model iPhone geschikt is voor dit oplaadsysteem? Dat is eigenlijk heel simpel te achterhalen. Het systeem werkt namelijk prima met de iPhone 4(S) en iPhone 5(S). Heb je één van deze modellen, dan kun je het oplaadsysteem zonder problemen gebruiken. Bestel het oplaadsysteem vandaag nog en profiteer van draadloos opladen. Als je eenmaal bent overgestapt op deze manier van opladen dan wil je niet meer terug! http://www.iphoneusbkabel.nl


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKorting


Like deze focus


Naar boven
Feedback