Login

De verschillen van de iPhone 5 en de iPhone 5S

Gepubliceerd: 2013-12-07 12:15:16 | Door dmonline | 1335x bekeken |

De verschillen van de iPhone 5 en de iPhone 5S

Veel mensen zijn nog niet precies op de hoogte van de verschillen tussen de iPhone 5 en de iPhone 5S. Wat wel duidelijk mogen zijn is dat de iPhone 5S een uitbreiding is van de iPhone 5. De iPhone 5 wordt vervangen door de iPhone 5S, hierdoor is de iPhone 5 dus ook niet meer verkrijgbaar. Nu blijft echter nog wel de vraag wat nu eigenlijk het echte verschil is tussen de iPhone 5 en de iPhone 5S.

Om te beginnen worden beiden telefoons in verschillende kleuren aangeboden. De iPhone 5 was te verkrijgen in de kleuren wit en zwart. Deze kleuren zijn niet verkrijgbaar als het gaat om de iPhone 5S. De iPhone 5S wordt namelijk aangeboden in de kleuren goud, zilver en donkergrijs.

Verder zitten er in de iPhone 5 en de iPhone 5S een andere processor. De processor die in de iPhone 5S zit verwerkt is velen malen sneller. Dit is zeker te merken als je eerder veel gebruik maakte van de iPhone 5.

Ook zit er een andere accu in de verschillende iPhones. In de iPhone 5 kunt u namelijk een 1440 mAh accu. In de iPhone 5s zit een 1570 mAh accu. Doordat de iPhone 5S velen malen sneller is dan de iPhone heeft het ook een sterkere accu nodig.

Kortom de iPhone 5 en de iPhone 5S verschillen van elkaar. Maar het enige merkbare verschil tussen deze twee telefoons bij het gebruik is de snelheid van de telefoon. 


Deel:

Reacties


Kees P | 2013-12-09 08:03:19

Blijven mooie toestellen, alleen erg jammer wat betreft de prijs :(

Geef reactieDmonline


Like deze focus


Naar boven
Feedback