Login

De nieuwe Ascend P7 van Huawei

Gepubliceerd: 2014-07-24 10:46:33 | Door Sanneb | 1091x bekeken |

Huawei steeds populairder!

Het antwoord op de vraag wie ze zijn is heel simpel. Huawei is een Chinees bedrijf dat apparatuur maakt waardoor telecommunicatie mogelijk is. De bedrijfsnaam Huawei is kan op verschillende manieren uitgesproken worden. In Nederland is de uitspraak 'hoe-aa-wei'. Het kan kloppen dat je nog nooit gehoord hebt van het bedrijf, maar dat komt omdat het bedrijf zich voornamelijk concentreerde op de zakelijke markt.

Wat ken men verwachten van het merk en zijn smartphones?

In Nederland heeft Huawei als eerste Chinese fabrikant de hoogstaande netwerken van KPN en T-Mobile geleverd, hiermee was Huawei het eerste bedrijf uit China die dit heeft gedaan in Europa. Zonder het mobiele netwerk van Huawei is het niet mogelijk om met elkaar mobiel te communiceren. Sinds 2012 heeft het bedrijf ook besloten om zich te gaan richten op de Europese consumenten markt met het leveren van kwalitatief goede smartphones.

De Ascend P7

Dit jaar heeft het Chinese bedrijf haar tweede vlaggenschip op de Europese markt gebracht. De Ascend P7 is het huidige vlaggenschip en is de opvolger van de Ascend P6. Lees hier waarom je juist de Ascend P7 moet kopen.


Design afdeling heeft er een pracht plaatje van gemaakt

De Ascend P7 heeft een prachtig uiterlijk, de design afdeling heeft er een pracht plaatje van gemaakt. De designers hebben er alles aan gedaan om ook de Ascend P7 slank te krijgen maar doordat de specificaties een enorme upgrade hebben gekregen is het de designers niet gelukt om het toestel net zo slank te krijgen als de Ascend P6. Dit toestel blijft vooralsnog het dunste toestel maar de Ascend P7 heeft niets te klagen met zijn 7 millimeter dikte.


Front-facing selfie camera

Het toestel heeft aan de voorzijde een 5 inch ips-LCD display met een resolutie van 1080p. De kleuren worden uitstekend weergegeven en het contrast is ook in goede verhouding. Aan de voorkant van het toestel vind je ook een front-facing camera met “slechts” 8 megapixels. Als je geen selfies maakt dan is de Huawei Ascend P7 niets voor jou, want dit is de ultieme selfie smartphone, 8 megapixel selfie camera dat is niet niks en het heeft ook nog eens een panoramafunctie waarmee je een groepselfie kunt maken. Huawei heeft de P7 zelf ook gebombardeerd als de selfie smartphone van 2014, want tot op heden is er geen toestel met meer megapixels bij de front-facing camera. Alleen de 8 megapixel front-facing camera is al reden genoeg om het toestel aan te schaffen.


Wat schuilt er achter het 5 inch ips-LCD display?

Onder de motorkap vinden je een Kirin 910 T quad-core processor geklokt op 1,8GHz, 2GB RAM en 16GB opslaggeheugen. Voor de gemiddelde gebruiker is de Huawei Ascend P7 een geweldige telefoon maar deze specificaties corresponderen niet met die van een high-end smartphone. De Huawei Ascend P7 wordt door de specificaties aangeduid als mid-end smartphone. Daarbij moet wel vermeld worden dat de prijs van het toestel in contrast staat met de specificaties. Maar als we de prijs/kwaliteit verhouding naast elkaar leggen is de Huawei Ascend P7 uitstekend, je kunt gerust stellen dat je dan heel veel smartphone voor een betaalbare prijs krijgt.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback