Login

De nieuw G3 van LG komt vandaag uit!

Gepubliceerd: 2014-07-03 06:24:49 | Door Sanneb | 921x bekeken |

De LG G3 officieel verkrijgbaar!

Vandaag zal de LG G3 overal in Nederland te verkrijgen zijn. Het nieuwe toestel van LG is de opvolger van de G2. De nieuwe smartphone is van dusdanige kwaliteit dat het zeker in de top van de telecommarkt behoort. In dit artikel leest u alles over deze telefoon!

De LG G3 is een top toestel!

Het allernieuwste toestel van LG, is de LG G3. Dit nieuwste toestel, is de opvolger van de LG G2. LG omschrijft haar nieuwste toestel als het paradepaardje van LG. De verwachtingen van dit toestel liggen dus erg hoog. LG heeft dan ook alles uit de kast gehaald om hoge ogen te kunnen schoppen met deze smartphone. Dit is natuurlijk ook wel nodig, aangezien de concurrentie in deze markt erg groot is. Op deze website lees u alles over deze nieuwe smartphone sensatie van LG!


Behuizing en kleuren

De LG G3 is een luxe smartphone. Deze smartphone is te verkrijgen in de kleuren goud, wit en zilver. Deze kleuren zorgen er ook nog eens voor dat de luxe uitstraling perfect tot zijn recht komt. De achterkant van het toestel is gemaakt van kunststof, maar is voorzien van een metalen laag. Zodoende lijkt het dan ook dat het toestel een metalen behuizing heeft. LG had de achterkant graag helemaal van metaal willen maken, maar dit was helaas niet mogelijk. De behuizing van dit toestel ligt erg prettig en stevig in de hand. Dit maakt het gebruik van het toestel alleen nog maar beter. Het toestel is stof- en waterbestendig, waardoor het toestel overal gebruikt kan worden.


Specificaties G3

Naast een mooi design, heeft het toestel nog vele andere goede specificaties. Zo heeft de LG G3 een scherm van 5,5 inch met een erg goede resolutie. Het scherm heeft namelijk een resolutie van 2560 x 1440. Deze resolutie zorgt ervoor dat de kleuren perfect worden weergegeven op het beeldscherm. Tegenwoordig stelt een smartphone zonder een goede camera natuurlijk niets voor. De LG G3 is da ook voorzien van een camera van 16 megapixels. Deze camera zit aan de achterkant van het toestel. Het toestel heeft natuurlijk ook een camera aan de voorkant om selfies te kunnen maken. De LG G3 is ook nog eens een erg snelle smartphone. Dit is mogelijk doordat het toestel is voorzien van een 3,5 Ghz quad-core processor.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback