Login

De iphone5s troeft concurrentie af

Gepubliceerd: 2014-01-07 08:18:33 | Door gna1983 | 1266x bekeken |

Apple troeft concurrentie af met model iphone5s

De iphone5s troeft concurrentie af

Het succes van Apple gaat veel verder. Jaren geleden kwam Apple op de markt met de Mac. Een desktop die vele harten heeft gestolen. Door het succes van de Mac kon Apple verder. Apple ging ook in de telefonie. Ze kwamen met de iPhone. Sinds die dag is deze telefoon niet meer weg te denken uit de winkels. De nieuwe serie iPhones zit dan ook vol met nieuwe technieken. Het toptoestel van dit moment is de iPhone5s en verkoopt zichzelf eigenlijk.

Apple heeft de strijd gewonnen dankzij de iphone serie

Apple heeft na de Mac computer met de iPhone serie pas echt de strijd gewonnen. Geen andere mobiele telefoon ter wereld is zo vaak over de toonbank gegaan als de iPhone serie. De iPhone serie liep altijd voor op andere mobiele telefoons. De iPhone serie is niet meer enkel een telefoon zoals ze jaren geleden gebruikt werden. Met de apps die verkrijgbaar zijn is echt alles met de iPhone te bereiken.

Apple iPhone 5 16GB - Zwart

Apple iPhone 5 16GB - Zwart kopen

Vind u "De iphone5s troeft concurrentie af" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

De iphone5s is momenteel het toptoestel

De iphone5s troeft concurrentie af

Apple heeft met de iPhone 5S de concurrentie weer afgetroefd. Met de laatste aanvulling op de productlijn is Apple weer aanwezig zoals de verwachting is van Apple. De iPhone 5S is uitgerust met een vier inch touchscreen, A7 processor en vingerafdrukscanner. De iPhone 5S is te verkrijgen in een 16, 32 en 64 Gigabyte versie. Space Gray, Gold en Silver zijn de drie nieuwe kleuren waarin de iPhone 5S te verkrijgen is. Het besturingssysteem IOS 7 is bij introductie gebruikt voor de iPhone 5S. De iPhone 5S is even groot als de voorganger met een beeldschermresolutie van 1136 bij 640 pixels. In de Apple Store zijn miljoenen apps te verkrijgen om te gebruiken. Per oktober 2013 is de iPhone te verkrijgen in de winkels. De iPhone 5S als lost toestel zal 699 euro gaan kosten. Voor meer informatie over de iphone5s.eu kan je de specificaties eens goed doornemen.

Concurrentie

De iPhone heeft voor jaren geen concurrentie gehad op de markt voor mobiele telefoons. Alleen de Samsung Galaxy S lijkt enigzins op te kunnen boksen tegen de iPhone. Velen denken dat de Samsung Galaxy S een slecht lijkende kopie is van de iPhone. Concurrenten die tien jaar geleden de markt voor mobiele telefoons eigen waren hebben moeten toeschouwen hoe de iPhone de markt naar zich toe trok. Apple heeft op deze manier met een grote afstand de tegenstanders achter zich gelaten. De iPhone serie is al vanaf de eerste generatie één van de meest gewilde mobiele telefoons. 


Deel:

Focus gerelateerde producten


Apple iPhone 4S 16GB - Zwart

Apple iPhone 4S 16GB - Zwart kopen

Vond u "De iphone5s troeft concurrentie af" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Belkin - Screenprotector voor iPhone 5 - Clear / Triple Pack

Belkin - Screenprotector voor iPhone 5 - Clear / Triple Pack kopen

Vond u "De iphone5s troeft concurrentie af" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieGna1983


Like deze focus


Naar boven
Feedback