Login

De HTC One M8, what’s new?

Gepubliceerd: 2014-08-01 10:05:15 | Door RBOnline | 1185x bekeken |

De HTC One M8 is het allernieuwste toestel van HTC in de populaire One- serie. Het toestel is de opvolger van de vorig jaar verschenen HTC One, ook wel bekend als de HTC One M7.

Kijkend naar de specificaties en kenmerken van de HTC One M8, kunnen we stellen dat het toestel één van de beste smartphones van dit moment is, met een 5- inch beeldscherm en een 2.3Ghz quad-core processor. De HTC One M8 heeft daarnaast een zeer fraaie uitstraling, waar de klasse van af straalt. Wanneer je de One M8 in bezit hebt, steel je zeker de show.

Het toestel is als één van de weinige smartphones volledig gemaakt van metaal, wat het toestel een premium uitstraling geeft. Het toestel voelt ook erg goed aan in de hand, maar is wel wat zwaar. Dit is echter geen enkel hinder, aangezien je het gevoel hebt dat je kwaliteit in de hand hebt. De HTC One M8 heeft daarnaast een beeldscherm dat erg indrukwekkend is. Niet alleen om de super krachtige beeldprestaties, maar ook vanwege het feit dat het scherm gemaakt is van Gorilla Glass 3, wat inhoudt dat het beeldscherm veel kan hebben. Het beeldscherm is bijvoorbeeld niet erg krasgevoelig, waardoor je het in dezelfde zak kunt stoppen als je sleutelbos.

Wanneer je de HTC One M8 wil gaan kopen, is het aan te raden om de prijzen goed in de gaten te houden. Het toestel wordt aangeboden bij alle bekende Nederlandse telecom providers en kan nog wel eens in prijs verschillen. Daarnaast zijn er veel aanbieders die speciale HTC One M8 acties aanbieden.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRBOnline


Like deze focus


Naar boven
Feedback